Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntv Spor

- Diarra'yi takimda gormek istiyormus fakat diarra'nin once 10m sorununu cozmesi lazimmis

- Dzemaili bologna ile anlasmis, ufak puruzler kalmis

- Denayer icin manchester city ile gorusmeler olumlu ilerliyor. Denayer de gelmeye sicak bakiyor. Bu konuda olumlu sonuc alacaklarini soyluyor nazifoglu

- Umut, olcan ve tarik gidecek

Diarra mutlaka gelmek istiyor.
Bırakmıyor lar ise, "pencereden kaçarak gelirim", dedi öğrenildi.

diarrawindow.JPG

Son düzenleme:
Hangi duyumcunun dediği çıktı da şeref in çıksın savunduğum için söylemiyorum tanımam etmem de abuk subuk twetçileri paylaşınca birşey yok şeref yazınca auwwww

Şu şeref denen adamı hala takip edenlerin olması da garip. M.ö doğruyu bilmiş adamı takip etmek iyi iş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şeref aydın,haldunun yakınıydı o gidince bitti.

10 milyonda çok büyük ceza yahu..bir futbolcu nasıl karşılasın bunu..futbolu bırak demek resmen

Şiref bir zamanlar foruma ''sa'' yazınca 20 like , 10 alıntı birden gelirdi , hey gidi

BJK maçında Hamit-Selçuk ortashası ha.

Şu Donk'un kalması da ayrı bir saçmalık zaten. Umut'u oynatırım ortasahda Donk'u oynatmam.

Diarranın cezasını CAS onaylamış düzelme ihtimali görmüyorum moskovadan transferi konusunda ceza yemiş sanırım boşu boşuna insanlara ümit veriyorlar

denayer için çok sevinçliyim,leivanın canı cehenneme.ortasahaya zenci lazım.

al işte. bugünkü gelişmelere şaşırmamak gerek

Şiref bir zamanlar foruma ''sa'' yazınca 20 like , 10 alıntı birden gelirdi , hey gidi
84 like aldığını çok iyi hatırlıyorum.
o zaman sanırım adnan polat dönemiydi transferi 2.düzeyden direk öğrenip paylaşabiliyordu , yani üstünel'den sonra kim varsa artık haber kaynağı sağlamdı.
Bir daha asla öyle bir haber kaynağı olmadı.

yazdığı duyumlar sadece haberlere göre varsayım o yüzden çıkıp ardından sövmek de doğru değil.

adam buraya gelip bak şu gelecek demiyor sonuçta..

Neden herkes klop diyor ben bilip.bilmeden yönetime de sallamayalım diyorum sadece bu konuda belki de eşidir sorun ama insan emin olamıyor işte

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt