Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalvaralim mi napalim yaw sen Galatasaray'li degilmisin

Cok kritik bir dönemdeyiz,ön libero'ya yapacagimiz dogru bir transferle sampiyonlugun en büyük adayi olabiliriz

Bunun icin sergen'in ceza almasi lazim arkadaslar

sergen sana karşı değilim ama sen ceza yiyince bu kadar olumlu şeylerin olması tesadüf olamaz:D
bence küfür etmelisin, yakışıyor:oley:

Yahu bana anlatma bunlari Fatih. Tolga haberi ciktiginda Leiva yatti yoksa 2 milyon verilmez diyen ilk üye benim bu forumda. Mesajlar mevcut.

Inanmayin su heriflere. Her dönem isimler ortaya atip oyaliyorlar.

Ilk dönem Ibra, sonra Benitez ve baska isimler, sonra Bony Lucas fln.

Gelenler? Eren, Donk, Linnes, Tolga.. Inanip duruyorsunuz adamlarda her dönem bunu koz olarak kullaniyor. Taraftarin naif oldugunu biliyor.
Ya ne yapsın taraftar da inanmak.istediği şeyi ümit ediyor, haklısın ama işte insan psikolojisi böyle çalışıyor malesef

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer için tanrılar bizden kurban istiyor. susmanın anlamı yok o şahıs bugün burada recm edilmeli

Bakin beyler dün gece leiva ile ilgili ingiliz kaynaklardan olumlu haberler geldi

Nezaman ki sergen'in cezasi bitti leiva transferinin iptal oldugunu ögrendik

Herhangi bir transferi bitirmek için en az 1 hafta gerekir.

Oyuncu alacağın takım o mevkıyı dolduracak kı sana satsın vakit mi kaldı kim oyuncu satar bize bu saatten sonra? :38573:

Sergen en son baskılara dayanamayıp; GS yöneticileri ve de buradakilere , GSC tarihinin en uzun ve en feci küfürlerini yazıp ömür boyu ban yiyecek gibi hissediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

en uzununu yemesine gerek yok 1 eylule kadar veya önlibero alana kadar yesin yeter
edit. gerçi bu seferde ligde kötü gidicez.
offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt