Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen Zeren gerek scoutluk hizmetleriyle, gerek guzel temennileriyle, gerek bize Turkiye kupasini kazandiran mesajiyla, gerek de profil resmi secimleriyle forumda hepimizin gormeyi sevdigimiz bir renktasimiz. Sanirsam insanlar bu kritik transfer donemini riske atmak istemedigi icin uzulerek kufretmeni istiyorlar.

Benim hem Sergen'i, hem de forum ahalisini sevindirecek bir onerim var. Sergen renktasimizin ismi Zergen Seren olarak degistirilsin, ugursuzlugunun kacacagina inaniyorum. Cunku ikinci hesabindan forumu takip ederken ugursuzluk cikarmadigini biliyorum. Gelin bu alternatif cozume bir sans verin.

Sergen Zeren gerek scoutluk hizmetleriyle, gerek guzel temennileriyle, gerek bize Turkiye kupasini kazandiran mesajiyla, gerek de profil resmi secimleriyle forumda hepimizin gormeyi sevdigimiz bir renktasimiz. Sanirsam insanlar bu kritik transfer donemini riske atmak istemedigi icin uzulerek kufretmeni istiyorlar.

Benim hem Sergen'i, hem de forum ahalisini sevindirecek bir onerim var. Sergen renktasimizin ismi Zergen Seren olarak degistirilsin, ugursuzlugunun kacacagina inaniyorum. Cunku ikinci hesabindan forumu takip ederken ugursuzluk cikarmadigini biliyorum. Gelin bu alternatif cozume bir sans verin.
Benim daha güzel bir önerim var , Sergen'i hamama yollayalım , iyice bir çitelesinler :D

Ikinci bir hesabi oldugunu sende mi farkettin reis

yemin ederim cocuk dolmus buralar. sunu banla, sunu engelle, adam olun adam. ben kaciyom ya mokka goturuyor buralar afedersin

latest

ne kadar karismatik degilmi

benim diğer hesaplarım cezalı.

Transfer isteriz biri çıkar ''hep kanıyosunuz salaklar ehehe '' der.
Goygoy yaparız ''burası bok oldu '' derler.
Karı , kız resmi paylaşırız '' abaza '' derler
Kadro kurarız '' Hayal satma '' derler.
Futbolcuları konuşuruz '' çöp'' derler , '' transfer konuşalım '' derler.

Ne yapsın GSC üyeleri , ölsünler mi ! VİCDANSIZLAR

Ne istiyorsunuz Ulan !!!

Son düzenleme:
Transfer isteriz biri çıkar ''hep kanıyosunuz salaklar ehehe '' der.
Goygoy yaparız ''burası bok oldu '' derler.
Karı , kız resmi paylaşırız '' abaza '' derler
Kadro kurarız '' Hayal satma '' derler.
Futbolcuları konuşuruz '' çöp'' derler , '' transfer konuşalım '' derler.

Ne istiyorsunuz Ulan !!!

ilgi :asd:

Ya o değil de Leventin "görüştüğümüz oyuncular dünya yıldızı" dediği adamlar kim ola ki? Şimdiye kadar bi dünya yıldızı ile anlaşmadık diye düşünerek Lass ayarında bir DMC gelecek diye sevinsem mi, yoksa bunlara göre Cavanda bile dünya yıldızı olabilir deyip kendimi kahır mı etsem bilemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya kardeşim ne saf insanlarsınız bunlar yabancı almaz ehehe

Hakan mode off

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt