Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Çakar biraz tehlikeli sular oralar , ben uzaktan sevmeye davet ediyorum sizi

Ama söyledikleriniz kıpırdanma yarattı , hoş etmedi diyemem

No Homo but CAVANDA...

Müslüm Baba uzakdan uzaga bir sevsem yeter demistir sayin Korkmaz. Sevmekden korkmayin. VCavanda versin coskuyu, kolonlar inlesin.

CpftkrVW8AAqB96.jpg

Cpftk6HWIAEQedM.jpg

Riekerink hocam mutsuz

Leiva transferinin olumsuz sonuclanmasi hocayi etkilemis

Size bir transfer firsati daha vereyim kacan. Attamah, su parasina transfer oldu süperdüperlige. Adam ben futbolcuyum diye inim inim inliyordu...

HELAK OL DURSUN

Başarılı bir post... GSCdeki taraftarlar transfer döneminin bir zevki olan hayali kadrolar kurmasa, hemen düşer özbek yönetimi zaten.

CAVANDA ile bennim hayalim gercek oldu bile. :heart::heart: Sizde inanin, sizinde olsun...

ciddili soruyorum pek çok değerli kişinin pek çok değerli fikrini aldım. sende onlar gibi futboldan anlayan birine benziyorsun adem
eren
serdar
tolga
cavanda
transferlerini nasıl buluyorsun sence o sene bu sene mi? yoksa polat dönemindeki gibi sene bası zafer şarkıları söylenip sene sonuna doğru cırt olduğu ortaya çıkan transferler gibi mi olacak hersey.

Dunya yildizlari ile ilgileniyoruz deyip Eren, Serdar, Tolga, Cavanda ve Emrahi transfer etmek bize has birsey mi

insallah mevcut ilk 11'de sakatlık falan cıkmaz.

şahsen tek kulvarda bu kadroda sakatlıksız bizi şampiyonluğa tasır ama

tolga-serdar-eren-hakan-bruma patlamaya müsait adamlar. inş. devamlılık sağlarlar.

Galatasaray için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi.
Luis Cavanda'dan sonra Özer Hurmacı'nın da sarı-kırmızılı kulüple temas kurduğu öğrenildi. Ancak G.Saray'ın Özer'e, "Bonservisin elinde olursa görüşelim" teklifinde bulunduğu belirtildi.
Trabzonspor ise geçmişe dönük tüm alacaklarını ödediği Hurmacı'nın böyle bir teklifle gelmesi durumunda izleyeceği yol için bir değerlendirme yapacak. Yönetim, yılda 3 milyon 500 bin lira alan Özer'i elden çıkarmak istiyor

haber kaynağı bu ise itibar etmemek lazım çünkü TOTOMAÇ

ciddili soruyorum pek çok değerli kişinin pek çok değerli fikrini aldım. sende onlar gibi futboldan anlayan birine benziyorsun adem
eren
serdar
tolga
cavanda
transferlerini nasıl buluyorsun sence o sene bu sene mi? yoksa polat dönemindeki gibi sene bası zafer şarkıları söylenip sene sonuna doğru cırt olduğu ortaya çıkan transferler gibi mi olacak hersey.

Iki konuyu ayirmak lazim.

1. Fiyat

2. Personel kararlar

Galatasaray'in bu sezon hem kalitesi, hemde fizik gücü, atletizimi cok yüksek seviyede. Sneijder ve Selcuk gibi oyunculardan verim alabilmen icin gerekli unsurlar. Fizik olarak ezebilecek bir takim var.
Ancak dogru bir ön libero da bulunmasi lazim. Diarra yada Leiva ilac olurdu.

Ama belirli transferler icin fazlasi ile yillik ücretleri verildi. Bu durumda kabul edilir birsey degil.

Simdi top Riekerink'de... performansi sezon acisindan belirleyici olur.

Galatasaray için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi.
Luis Cavanda'dan sonra Özer Hurmacı'nın da sarı-kırmızılı kulüple temas kurduğu öğrenildi. Ancak G.Saray'ın Özer'e, "Bonservisin elinde olursa görüşelim" teklifinde bulunduğu belirtildi.
Trabzonspor ise geçmişe dönük tüm alacaklarını ödediği Hurmacı'nın böyle bir teklifle gelmesi durumunda izleyeceği yol için bir değerlendirme yapacak. Yönetim, yılda 3 milyon 500 bin lira alan Özer'i elden çıkarmak istiyor

haber kaynağı bu ise itibar etmemek lazım çünkü TOTOMAÇ
Cok bekledik bunu cokkk

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt