Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Sa
Lass geldi mi
Lass geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek kulvarda çılgın kadro olur.
Sayın Çakar biraz tehlikeli sular oralar , ben uzaktan sevmeye davet ediyorum sizi
Ama söyledikleriniz kıpırdanma yarattı , hoş etmedi diyemem
Sampiyonlar ligi icin de cilgin kadro olurdu.
Başarılı bir post... GSCdeki taraftarlar transfer döneminin bir zevki olan hayali kadrolar kurmasa, hemen düşer özbek yönetimi zaten.
CAVANDA ile bennim hayalim gercek oldu bile. :heart::heart: Sizde inanin, sizinde olsun...
Özer ho
ciddili soruyorum pek çok değerli kişinin pek çok değerli fikrini aldım. sende onlar gibi futboldan anlayan birine benziyorsun adem
eren
serdar
tolga
cavanda
transferlerini nasıl buluyorsun sence o sene bu sene mi? yoksa polat dönemindeki gibi sene bası zafer şarkıları söylenip sene sonuna doğru cırt olduğu ortaya çıkan transferler gibi mi olacak hersey.
Cok bekledik bunu cokkkGalatasaray için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi.
Luis Cavanda'dan sonra Özer Hurmacı'nın da sarı-kırmızılı kulüple temas kurduğu öğrenildi. Ancak G.Saray'ın Özer'e, "Bonservisin elinde olursa görüşelim" teklifinde bulunduğu belirtildi.
Trabzonspor ise geçmişe dönük tüm alacaklarını ödediği Hurmacı'nın böyle bir teklifle gelmesi durumunda izleyeceği yol için bir değerlendirme yapacak. Yönetim, yılda 3 milyon 500 bin lira alan Özer'i elden çıkarmak istiyor
haber kaynağı bu ise itibar etmemek lazım çünkü TOTOMAÇ
Nahitan NANDEZ - Highlights - YouTubeOn libero istiyoruz.