- 12 Temmuz 2009
- 60.979
- 24.272
- 3.138
bi kesin wartortle buldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesim kusura bakma ama arkadaslarim bana hep derler senin gibi bi cenabet yok diye bende kabullenmeye baslamistim taa ki seni gorene kadar sen ayri biseysin :asd22:
Benim daha güzel bir önerim var , Sergen'i hamama yollayalım , iyice bir çitelesinlerSergen Zeren gerek scoutluk hizmetleriyle, gerek guzel temennileriyle, gerek bize Turkiye kupasini kazandiran mesajiyla, gerek de profil resmi secimleriyle forumda hepimizin gormeyi sevdigimiz bir renktasimiz. Sanirsam insanlar bu kritik transfer donemini riske atmak istemedigi icin uzulerek kufretmeni istiyorlar.
Benim hem Sergen'i, hem de forum ahalisini sevindirecek bir onerim var. Sergen renktasimizin ismi Zergen Seren olarak degistirilsin, ugursuzlugunun kacacagina inaniyorum. Cunku ikinci hesabindan forumu takip ederken ugursuzluk cikarmadigini biliyorum. Gelin bu alternatif cozume bir sans verin.
Sergen Zeren gerek scoutluk hizmetleriyle, gerek guzel temennileriyle, gerek bize Turkiye kupasini kazandiran mesajiyla, gerek de profil resmi secimleriyle forumda hepimizin gormeyi sevdigimiz bir renktasimiz. Sanirsam insanlar bu kritik transfer donemini riske atmak istemedigi icin uzulerek kufretmeni istiyorlar.
Benim hem Sergen'i, hem de forum ahalisini sevindirecek bir onerim var. Sergen renktasimizin ismi Zergen Seren olarak degistirilsin, ugursuzlugunun kacacagina inaniyorum. Cunku ikinci hesabindan forumu takip ederken ugursuzluk cikarmadigini biliyorum. Gelin bu alternatif cozume bir sans verin.
Ikinci bir hesabi oldugunu sende mi farkettin reis
benim diğer hesaplarım cezalı.Sergen Zeren gerek scoutluk hizmetleriyle, gerek guzel temennileriyle, gerek bize Turkiye kupasini kazandiran mesajiyla, gerek de profil resmi secimleriyle forumda hepimizin gormeyi sevdigimiz bir renktasimiz. Sanirsam insanlar bu kritik transfer donemini riske atmak istemedigi icin uzulerek kufretmeni istiyorlar.
yemin ederim cocuk dolmus buralar. sunu banla, sunu engelle, adam olun adam. ben kaciyom ya mokka goturuyor buralar afedersin
Transfer isteriz biri çıkar ''hep kanıyosunuz salaklar ehehe '' der.
Goygoy yaparız ''burası bok oldu '' derler.
Karı , kız resmi paylaşırız '' abaza '' derler
Kadro kurarız '' Hayal satma '' derler.
Futbolcuları konuşuruz '' çöp'' derler , '' transfer konuşalım '' derler.
Ne istiyorsunuz Ulan !!!

benim diğer hesaplarım cezalı.
sana noluyo ula furkanBunu da banlayin
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk