Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra konusuna açıklık getiriyorum:
Marsilya davası bitmeden Diarrayı almış Diarra da ceza yersem diye sözleşmesinin ilk senesinin sonuna serbest çıkış maddesi koydurmuş 10 milyon euro ceza gelince herif de beni almak isteyen klüp cezamı ödesin demiş Çinden beklediği teklifi alamamış olay bu
Adam cezasını ödemiycek bi klübe gitmek istemiyo zaten kim daha çok verirse oraya gidecek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acun yarım yamalak yayınlıyor. nba varken survivor falanda veriyordu başka bi kanal yayınlar umarım
Bi ara fox yayinliyodu da acunun birakacagini sanmiyorum adam isini biliyo genelde gunduz oluyo premier lig maclari nadir aksam oluyo onuda bi zahmet yayinlasin survivor yarim saat gec baslasin onuda bizmi dusunelim :)

Uğraşmayın böyle şeyler ile en yakın uyducuya gidin cam özellikli bir uydu alın içinde cline yüklü server ile hotbird astra üzeri bütün maçları izleyin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ali Ay (Bursaspor Başkanı): "Olcan için Galatasaray'a şartlarımızı sunduk, bekliyoruz." (Olay)

:tekme::tekme::tekme:

CpghPe_WYAAbMkT.jpg

kaç tl'ye mal olur? birde sonradan şifre ile kapatılmasın :)

Burda bilgi vermek olmaz ama aylık bir şişe bira parasına türk Ligi hariç hepsini izliyorsun. Herhangi bir uyducuyu ara cccam dedinmi anlar o internetten de araştırabilirsin.

Arsenal are set to make a £30 million bid for out-of-favour Manchester City striker Wilfried Bony according to the Daily Star.

Kasımpaşa Kulübü, Galatasaray'a sattığı Eren Derdiyok'un yerini Kamerunlu santrfor Franck Mbia Etoundi ile doldurdu.

gecen seneki bazı macları tekrar izliyorum en zayıf takımlar bile ortasahayı cok rahat gecip goller atmıslar

eğer gercek bir kesici önlibero almazsak forvette hücumda kim olursa olsun yine her maç 2-3 gol yemeye adayız

Beyler benim bu kafama ön libero transferi cok takılıyor bütün günlerce geceleri bekledim lucas leivayı şimdi sudan cıkmıs balık gibiyim kafama taktım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Önliberosuz sezona girin aferin size.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt