Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer'e pek ihtiyaclari yok gibi.Ayrica Denayer'in burayı sevdigini ve istedigini dusunuyorum.Orta yol bulunur elbet oyuncu isterse

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihtiyaclari yok gercekten, 1,5 milyona € dogrudan alisinlar.
nasilsa onunda gelesi var.
firsat bu firsat.

Denayer'e pek ihtiyaclari yok gibi.Ayrica Denayer'in burayı sevdigini ve istedigini dusunuyorum.Orta yol bulunur elbet oyuncu isterse

renktaş her şeyi geç sadece potansiyeli ve hızlı bir stoper olmasıyla 10 milyon fiyat biçilir bu piyasada
kaldı ki wenger yakından izliyormuş yani opsiyonu olmazsa arsenal için oyuncu yetiştirmiş oluruz

Keşke satın alsak

200 € kiralik bedeleiymis, o paraya veren 1,5 milyona € dogrudan verebilir,
sonraki satisindan kar payi filan ayni rodrigezdeki gibi.
yada 5 milyon € ya geri alma opsyonu bunu real cok yapiyor genc oyuncularina.

Son düzenleme:
renktaş her şeyi geç sadece potansiyeli ve hızlı bir stoper olmasıyla 10 milyon fiyat biçilir bu piyasada
kaldı ki wenger yakından izliyormuş yani opsiyonu olmazsa arsenal için oyuncu yetiştirmiş oluruz
Zaten Dursun 500 bin euro falan teklif eder anca.Denayer'i satin almak hayal.Ama olsa bruma ile Denayer super olurdu bu ikiliyi ayni anda izlemek

Aspor'da Erol kaynar diye bir mutant var, orada Eren ile bjk samimi
İlgilendi dediler o da sanmıyorum aynısı bizde Cenk var , daha kaliteli isimler lazım dedi. Bizi şu bjkli 26. büyük klübe ağzına laf verenlerin Allah belasını versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Schweinsteiger haberleri doğru zannedenler hayalperest. O transferin imkanı yok.

Donk, Salih, Dzemaili, Umut Gündoğan, Endoğan Adili, Olcan, Umut

8 Milyon euro civarı garanti ücretlerinden kurtulmamız lazım. Maç başılarla bu 9-10 olabilir. Buna Denayer gelince Chedjou giderse 11-11,5 milyon olur aradaki farkla beraber.

Ortasahaya bir adam alsak 2-2,5 milyona değecek kalitede yine de 9 milyon euro düşürüyoruz. Bu adamlara 4 milyon göndermek için para ödesek bile 5 milyon kara geçiyoruz.

Mutlaka yollamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt