GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 263

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642K
Sayfa
263/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim yapmış, düşüşe gecmiş adamları tercih ediyoruz genelde.. Drogba, Sneijder, Melo bu statude olup aklıma ilk gelenler..
Genç, güçlü, basarıya aç , uzun boylu, ucuz; kısacası scout transferi bir önlibero bekliyorum. Bulun getirin Carole benzeri bir adam..

Abi biri ulaştırsın artık şu isimi. Ya da bir medya kuruluşu haber yapsında bizimkilerin belki 4 ay sonra sözleşmesi bittiğinden haberleri olur. Adamın EPL'den talibi çıkar dedim ama hala tık yok. Tam bizlik aradığımız adam..

NFA_07 tarafından gönderildi.

Var renktas herhalde ruyamda gormedim.
Premier League: Mikel rules out Chelsea exit - Yahoo Sport

Olimpiyatlarda olmasi onun bir aciklama yapmasina engel degil herhalde.

Haklisin renkdas okudum simdi. Ama sanki kendisi de emin degil

"If Chelsea decide they want to talk, then we will talk. If I have to move on, I'm sure there will be plenty of clubs out there where I can continue my football career.
Chelsea benimle konusmak isterse konusuruz. Gitmem gerekirse eminim cok sayida takimda devam edebilirim futbol kariyerimi.
"It will be difficult to leave but these things happen. You have to move on one day. My happy memories of Chelsea will never go away."
Ayrilmak benim icin zor olabilir ama böyle seyler oluyor. Birgün ayrilmak zorunda kalirsin. Mutlu Chelsea hatiralarim hic bir Zaman unutmiyacagim.

Dursun Özbek: "Mehmet Topal kulübüyle anlaşmasaydı alırdık. Melo gündemimizde yok. O bölgeye daha genç bir oyuncu almayı planlıyoruz." (DHA)

Hey allahım ya. Hoca belli olmadan sen ne transferi yapıyordun acaba ?

Yıllık 3 milyon versen uçarak gelir M'vila. Adamin yerine Kazan Song'u transfer etti bile. Kesin ayrılacak. Levia kadar uğraşsak kesin alırız.

NFA_07 tarafından gönderildi.

90 dk koşacak pres yapacak ısıracak top çalacak carole tarzı genc bir adam alsınlar yeter bizim lige

m'vila nın ismini duydugunu dahi sanmıyorum ben dursunun hatta nazifoglu bile şüpheli adam 2 hafta boyunca leyve deyip durdu birde ingilizce biliyor bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt