Murat kosova fena degil suanki maci anlatan spiker benimde uykumu getirdiŞu ntvspor 2 senedir adam gibi bir futbol spikeri koymadı . Maçları izleyesim gelmiyor , sırf şu spikerler yüzünden değişiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murat kosova fena degil suanki maci anlatan spiker benimde uykumu getirdiŞu ntvspor 2 senedir adam gibi bir futbol spikeri koymadı . Maçları izleyesim gelmiyor , sırf şu spikerler yüzünden değişiyorum
Murat kosova fena degil suanki maci anlatan spiker benimde uykumu getirdi
vitinho gelirse castillo diyeceklerini sanmıyorum.sinan-bruma-vitinho şampiyonlar ligi seviyesinde olur.Podolski - Sinan?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offf headshot olmus be abi. Kim yazdiysa ellerine saglik...
Kac kez izledin Vitinho'yu,youtube videolari Haric
sabah "keşke xxx xxx ve vitinho keşke gelse" dedi şansa bakki akşamına yabancı twitciler vitinhoyla ilgilendiğimizi açıkladı
![]()
Ercan taner niye anlatmazki bu adam ntv calisani degilmiİsmail Şenol da futbol için uyku geriyor. Basket anlatsın adam ama cimriler utanmasalar adama sumo güreşi bile anlattıracaklar
Ercan taner niye anlatmazki bu adam ntv calisani degilmi
Twitcileri arastirmak lazim
Daha önce yasadik Bunu,yazdigi haberi burda paylasti hatirlarsan
tabiki hatırlıyorum. neyse 15 gunden birazdaha fazla kaldı bu şenliğin bitmesine eğlensin bakalımİyide bolede iyi degil ki ha tv'nin sesini kismisim ha bu spikerler anlatmis bi farki yokkiBütçe kıstıkları için anlatmıyor . Maç için ayrı para alıyorlar.
Sol kanat yerine sağ kanat daha akıllı bi hareket olabilirvitinho gelirse castillo diyeceklerini sanmıyorum.sinan-bruma-vitinho şampiyonlar ligi seviyesinde olur.
Bu Trabzon'un yerli oyuncuları leş. Bir Mehmet ekici var birazda Yusuf ve kalecileri vasatı aşıyor belki. Yumlu mu nedir öyle stoper mi olur
Yok ya ben o kadar hiz yapmiyorumNormalde en fazla 150-160 ile gidiyorum. Bizim arabayla bir kere 210 yapmistim ama o da hiz sinirini denemek icin
Yani hiz ile pek aram yok, acele eden ecele gider derler. Yeni yila motor ehliyeti yapacagim insallah, ama orada da arabada oldugu gibi güvende degilsin bir kazada falan bu yüzden baslarda motorla da hiz yapmam.