Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Nerde Söyledi bunlari Vitor Reis?
Girsinler birbirine. Tazminatini sonuna kadar hak etti Vitor Baba
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
portekiz basınına konuşmuş
Nerde Söyledi bunlari Vitor Reis?
Girsinler birbirine. Tazminatini sonuna kadar hak etti Vitor Baba
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Tiote-Josue-Denayer ile bitirelim
1 forvet daha gelirse iyi olurdu
Eren sakatlanirsa en azından forvet sorunu çekmeyiz
sende bana fazla gıcıksın ha bu aralarSergen. Konuyla alakasiz seyleri nobette paylasmayin.
21. Sampiyonluk h.oTiote-Josue-Denayer ile bitirelim
Başarısızlığı, yanlış transfer politikasına ve yönetimin kendisini dinlememesine bağlayan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın, yakın çevresine şöyle yakındığı iddia ediliyor:
1- Gökhan Gönül'ün takımda kalmasını istedim. Sattılar. Yerine bana sormadan Gregory van der Wiel'i aldılar.
2- Ben Maicon'u istedim. Onlar Simon Kjaer'in aynısı Martin Skrtel'i aldılar.
3- Bir sabah İsmail'i (Köybaşı) aldıklarını söylediler. Ben orta sahada da oynayabilecek bir sol kanat oyuncusu istiyordum.
4- '10 numaraya gerek yok sana Roma'dan Salih'i aldık' dediler. Salih'in Roma'da 2 sezonda 10 maç oynamadığını söylediğimde, kızdılar.
5- Aatıf'ı aldılar. Stoch, Volkan Şen, Alper'i orada oynatabileceğimi, 10 numaranın işime daha çok yarayacağını söylediğimde dinlemediler.
6- Gittiği her yerden kovulan Emmanuel Emenike'yi bana 'kurtarıcı' diye sundular.
7- Fernandao 100 kilodan fazla. Bana, 'Zayıflayacak!' dediler. Ben diyetisyen miyim.
Adam %100 haklı.
alır tazminat antrenmana 1 kere katılmadı diye fesih gerekçesi olmaz
forvete de edin dzeko gibi biri gelse cl'de büyük işler yapacak kadro çıkarMuslera
Cavanda-Denayer-Hakan-Carole
Tiote-Selçuk
Podolski-Sneijder-Bruma
Eren
Cenk
Serdar
Linnes
Tolga
Josue
Yasin
Sinan
şu 18 ile baya güçlü oluruz
Yalan cikti.Arkadaşlar portodakı Josue işi noldu bedavaaya bize kiralanacaktı haberi çıkmıyor ?
O gsc aşk konusundan sonra sana karşı dikkatli oluyor benc.sende bana fazla gıcıksın ha bu aralar
![]()
Bu İyi mi lâ 1.93 boy varmış gerçek mi ilgilendiğimiz
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk