GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 323

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,5K
Sayfa
323/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarısızlığı, yanlış transfer politikasına ve yönetimin kendisini dinlememesine bağlayan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın, yakın çevresine şöyle yakındığı iddia ediliyor:

1- Gökhan Gönül'ün takımda kalmasını istedim. Sattılar. Yerine bana sormadan Gregory van der Wiel'i aldılar.

2- Ben Maicon'u istedim. Onlar Simon Kjaer'in aynısı Martin Skrtel'i aldılar.
3- Bir sabah İsmail'i (Köybaşı) aldıklarını söylediler. Ben orta sahada da oynayabilecek bir sol kanat oyuncusu istiyordum.
4- '10 numaraya gerek yok sana Roma'dan Salih'i aldık' dediler. Salih'in Roma'da 2 sezonda 10 maç oynamadığını söylediğimde, kızdılar.
5- Aatıf'ı aldılar. Stoch, Volkan Şen, Alper'i orada oynatabileceğimi, 10 numaranın işime daha çok yarayacağını söylediğimde dinlemediler.
6- Gittiği her yerden kovulan Emmanuel Emenike'yi bana 'kurtarıcı' diye sundular.
7- Fernandao 100 kilodan fazla. Bana, 'Zayıflayacak!' dediler. Ben diyetisyen miyim.

Adam %100 haklı.

Bundan boyle surekli konuyla alakasiz paylasimda bulunanlar ve mesaj atanlar ozel uyari almadan nobet'ten en az 24 saat uzaklastirilacak.

GSC Yonetimi

Başarısızlığı, yanlış transfer politikasına ve yönetimin kendisini dinlememesine bağlayan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın, yakın çevresine şöyle yakındığı iddia ediliyor:

1- Gökhan Gönül'ün takımda kalmasını istedim. Sattılar. Yerine bana sormadan Gregory van der Wiel'i aldılar.

2- Ben Maicon'u istedim. Onlar Simon Kjaer'in aynısı Martin Skrtel'i aldılar.
3- Bir sabah İsmail'i (Köybaşı) aldıklarını söylediler. Ben orta sahada da oynayabilecek bir sol kanat oyuncusu istiyordum.
4- '10 numaraya gerek yok sana Roma'dan Salih'i aldık' dediler. Salih'in Roma'da 2 sezonda 10 maç oynamadığını söylediğimde, kızdılar.
5- Aatıf'ı aldılar. Stoch, Volkan Şen, Alper'i orada oynatabileceğimi, 10 numaranın işime daha çok yarayacağını söylediğimde dinlemediler.
6- Gittiği her yerden kovulan Emmanuel Emenike'yi bana 'kurtarıcı' diye sundular.
7- Fernandao 100 kilodan fazla. Bana, 'Zayıflayacak!' dediler. Ben diyetisyen miyim.

Adam %100 haklı.

Haklı olduğu noktalar var tabi ama %100 haklı değil.

Wiel, Gökhan'dan çok daha kaliteli bir futbolcu. Böyle bir bahane olamaz.
Skrtel, Kjaer ile benzer özellikte bir stoper olabilir ama reddedilebilecek bir oyuncu da değil. Net kaliteli futbolcu.
Salih, Aatıf ve Fernandao konusunda haklı.

alır tazminat antrenmana 1 kere katılmadı diye fesih gerekçesi olmaz

FB rakibleri Türkıyenın siyasi ortamı kötü diye gelmek istemıyor..
Pereirada beni ölümle tehdit ettiler derse halukarda kazanırki yardımcılarıda onu demiş (bizleri tehdit ediyorlar dıye )

Bu şabalaklar zaten Avrupanın TÜRKLERE bakış açısı kötüyken bide bu olay ilerlerse başlarını derde sokarlar..
Belkıde TFF de sıkıntıya gırer..

FB ye gelenler eger kendi isteklerıyle gitmedikleri zaman ,kovulup daha çok para kazanmayı TAKTİK yapmışlar..
Aragonesde LATİN di latinler birbirini tutar bizim gibi ayakları kaydırmaya çalışmaz..

Aslında FB TÜRKİYE nın en yumuşak karnı ,eger AB ligi buradan vurusa TÜRKİYE için hiçte iyi olmaz.
Darbecileri savunanlar ŞİKEden KORUNANALARI afettırmez .(heleki MECLİSTE KİŞİYE ÖZEL yasayı TÜRKIYE nin önüne getirirlerse çok zor duruma kalırız.).

Eger FETÖ gerçekten intıkam alsaydı ABD deki senatörlere RÜŞVET verıp orada kalan fetö.
FİFA yada rüşvet verıp TFF toptan men etirirdi gücüde vardı parayı alanlar herşeyı yapar.
Türkıye o zaman FİFA ya savamı açaçak eli mahkum sesiz kalırdı TÜRK futbolu biterdi.

Bunlar olası durum ama olması imkansızda degiller..
ABD de rüşvet veren FİFA yada verir FB ve A.Y dunyada rezil edip bitiridi..

FB lıler dua etsinde bunları yapmıyorlar....( korkarımki çaresiz kalan fetö bu silahıda kullanabilir zira futbol yumuşak karın.Türkiyenın ).

Fenerbahce nin yaptigi agir serefsizlik, umarim en agir ceza yi alirlar.

Zamanında doktor Ertugrul Karanligi da Sow un kronik sakatligini aciklamamak adina tehdit etmislerdi, adam istifa etmisti.

Serefsiz pislik camia. Ulan okuyan Fenerli varsa: Siz cidden bu kulüp sike yapmadi derken utanmiyormusunuz yahu? Her b.ku yiyen kulüp sike mi yapmaz?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

İşin kötü yanı hiç haber atılmıyor ortaya. Arayışı bıraktılar mı ne yaptılar. Yapmadıkları 1 transferle bütün sezonu yiyecek adamlar.

Galatasaray’dan Tarık Çamdal’ı gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, Aslan’ın bir diğer oyuncusu Salih Dursun’u da istiyor.
RİEKERİNK İSTEMİYOR

Daha önce Kayserispor’da görev yapan ve buradan Cim Bom’a transfer olan Salih için İç Anadolu ekibi teklif yapmaya hazırlanıyor.
Galatasaray’ın kesin olarak takımda tutmayı düşünmediği Salih, son iki sezonda Trabzonspor’da kiralık olarak görev yapmıştı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1.146.654

Bu İyi mi lâ 1.93 boy varmış gerçek mi ilgilendiğimiz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt