GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 334

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,3K
Sayfa
334/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünkü mac gösterdiki illaki bi defansif orta saha alinmali.
selcugun pozisyonu olamaz orasi, birde 2 tane 30 üstünde adam oldumu orta sahada cok kolay geciliyor.
tolga icin yorum yapmak erken.
ama linnes icinde erken yorum yapiyorsunuz dedim az sabir, okadar cabuk bitiriyoruz ki oyunculari.
bu aksam en iyi oynyan oyunculardan birisiydi.
en cokta yine chedjouya küfür ettim, önceleride yazdim bu adam oynayinca ila gol yiyoruz.
yinede yedirdi o golü ama gol icin degil önceki sismanogluyla girdigi pozisyona daha cok kizdim.
rahatlikla topu savunacagi bi pozisyonda bir omuzla dengesini kayip edip pozisyon olusturdu orda.
lan stopersin okadarcik omuzdan insan dengesinimi kayip eder?
hakan desen zaten pozisyonlarda yok hata yapip basima kalir diye girmiyor.
bu ikiliyle yine cok gol yeriz.
ila serdardan faydalanmali, faydalancagizda cünkü en azindan kacamak oynamiyor.
denayerin transferide önemli, serdar denayer ile savasci bir savunma bölgemiiz olur !

Son düzenleme:
Prandelli ile Avrupa performansimiz ile dalga gecenleri bu sene sl'de zevkle izleyecem...

Bu bjk'ye tecavuz ederler sl'de

Sent from my iPhone using Tapatalk

adrianoya naptı bruma maçta :D ipe dizip geçti,bizim takımın bruması-sinanı-carole-snipi-muslerası var kolay kolay maç vermeyiz.

___Selcuk________tolga
_________ Sneijder_____
üçlüsü olmaz neden olmaz çünkü selçuk çok kötü tolga eh işte bunların performansı Sneijderi çok etkiliyor adam top kovalamaktan oyunu yönetemiyor buraya ya 2 tane canavar gibi adam alınmalı lucas ve Diarra yada Schweinsteiger ve obi mikel gibi eğer bunu yapamazsan bu takım en iyi 3 5 2 oynar 2 ci forvet Sneijder sahne 9 rolünde şerbet olmalı fakat Bu kez de iyi bir stoper ve iyi bir orta saha gerekli

Muslera
Linnes/Cavanda Hakan X Carole
X Selçuk
Bruma Sneijder Podolski
X

Forvetin arkasındaki üçlü bizim için vazgeçilmez. Bruma çok iyidi, diğer ikisi de yıldız oyuncu. Selçuk kaptan, Carole ve Hakan'ın yeri de garanti. Nando'yu söylemeye gerek yok. Linnes bugün idare etti, sezonun devamında Cavanda ile değişmeli olarak oynarlar. Sağ beki idare ederiz eldekilerle. Eren, Tolga ve Serdar iyi yedek olur ama ötesi olmaz. Bugün resmen forvetsiz oynadık. Tolga tam ön libero değil. Beni en çok şaşırtan Chedjou oldu. Sözleşmesi uzamadı diye yatışa geçti herhalde. Chedjou giderse Denayer kiralanmalı+tecrübeli bir stoper alınmalı. Semih yaramaz.

Sonuç olarak 3 transfer şart.

Wow muhteşem düşünce be arkadaş
Pokemon GO'nun yeni versiyonu olarak GALATASARAY GO çikartsinlar. Şehir şehir gezelim, kupa yakalayalim.

Podolskiyi oynadığı süre içerisinde beğendin yani?
Podolski sakatlandi + santrafor degil zaten. Podolski nin kalitesi ve gecen sezonki performansi onu ilk 11 oyuncusu yapar. Sinan in daha cok ekmek yemesi lazim, mental acidan zayif ve bazen ne yaptigini bilmiyor. Bruma yi gecen sezon kimse begenmezken onun cok gerisinde suan.

Su serdar transferi beni en cok sinirlendiriyor

Alp Yalman cok buyuk komisyon aldi o transferden. Zaten o transfer sonrasi ortalikta gorunmuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz orta sahayı yenilemedikçe oyunu karşı sahaya yıkamayacağız. Yok Sneijder şöyle yok forvetler böyle diye söylenir dururuz.

Tolga ve eren yedek olurlar ama yedek olacak adamlara bu kadar para verilmez. Bellili bu ikisi 11 düşünülüyor. bunlar daha forvet de ortasahada almazlar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski sakatlandi + santrafor degil zaten. Podolski nin kalitesi ve gecen sezonki performansi onu ilk 11 oyuncusu yapar. Sinan in daha cok ekmek yemesi lazim, mental acidan zayif ve bazen ne yaptigini bilmiyor. Bruma yi gecen sezon kimse begenmezken onun cok gerisinde suan.

Podolski ile ilgili kafamda şüpheler var. Kanatta oynarken de bir kanat çok hızlı diğeri yavaş kalıyor. Poldi çift forvetli oyunda yardımcı fırvet olur bence. Ne tam bir kanat oyuncusu ne de santrafor. Adam forvet :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt