GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 358

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,1K
Sayfa
358/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o yüzden "Kupa yaniltmasin" diyorum. Gercekleri konusmakta fayda var ki sezon icerisinde pisman olmayalim.

Adamlarda Gönül, Adriano, Sosa oynamadi, Quaresma sonradan girdi.

Stoperde Necip oynadi, Rhodolfo oynamadi, transfer de yaptilar bugün.

Forvetleri de yoktu, Cenk capsizi oynadi.

Ve kabul etmek gerekir ki, ciddi bir süre boyunca bizden baskili oynadilar ve cok gol kacirdilar.

Demem o ki, bu kadro sampiyonlugu kesinlikle kazanamaz. Cok yetersiz Galatasaray hala.
Dünkü oyunun geçen yıldan hiçbir farkı yok.Tek fark final konsantrasyonu ve Muslera yine gol yemedi.34 lig maçında konsantra olamayacağımız ve Musleranın harika olmayacağı birçok maç olacak..

Tolga'ya yillik 2 milyon verilen bir ortamda 2.5 milyon yilliga leiva tarzinda bi adam gelmez beyler

Hayal kurmayin,dzemaili giderse ücreti Dzemaili'ye göre düsük olan bir alternatif gelecek,büyük ihtimal scout transferi olur

Dünkü oyunun geçen yıldan hiçbir farkı yok.Tek fark final konsantrasyonu ve Muslera yine gol yemedi.34 lig maçında konsantra olamayacağımız ve Musleranın harika olmayacağı birçok maç olacak..

Hadi Arena´da öyle böyle mac kazanabilirsin de (taraftar gelirse), deplasmanda bu takim tek tük mac kazanir bu sezon.

Dedigin gibi, degisen fazla birsey yok. Kendimizi avutuyoruz.

Insallah yaniliriz ama yanilmayacagimizdan da cok eminim acikcasi.

Oyun olarak bi degisiklik görsem, ona da sevinecegim ama gecen seneden cok büyük farklar yok acikcasi.

Ben daha kararimi vermedim. Prandelli de cok iyi niyetli, iyi bir insandi. Oyuncular da seviyordu, biz de seviyorduk. Oynadigimiz oyunu gördük.

Kaldi ki ben su anda oyun anlaminda cok da ümitli degilim hala. Pek birsey göremedim henüz.

Oyuncular rahat ettikleri hocalari cok severler. Hamza´yi da seviyorlardi.

Hamza ve Riekerink arasindaki tek fark su anda, angut angut secimler yapmamasi. Bazi oyunculari cizmesi. Hepsi bu simdilik.

Abartmayi severiz toplum olarak ama beklemekte fayda var.
Manchester ilk yarı var yanlız.
Muazzam oynadık.

Manchester ilk yarı var yanlız.
Muazzam oynadık.

Valla benim icin tek fark Bruma´nin dönmesi, bizi biraz heyecanlandirmasi. Baska bir fark yok takimda.

Umut gitti, Derdiyok geldi. Eyvallah. Peki takimi tasiyacak, ihtiyacimiz olan forvet nerde? Yok.

Bilal gitti, Tolga geldi. Belki fiziksel anlamda bir arti olmustur ama genel anlamda kim daha faydali görecegiz. Peki güclendik mi?

Denayer gitti, Serdar Aziz geldi. Güclendik mi?

Cavanda geldi eyvallah. Sag kanada dinamizm katacaktir. Eksiklerimizi giderecek mi?

Yönetimin capsizligina öyle alistik ki, bu hamlelere sevindik. Ama güclenmedik, bunu herkes bilsin.

Tek arti Bruma. Alternatif olarak da Eren. Alternatifin altini ciziyorum.

Valla benim icin tek fark Bruma´nin dönmesi, bizi biraz heyecanlandirmasi. Baska bir fark yok takimda.

Umut gitti, Derdiyok geldi. Eyvallah. Peki takimi tasiyacak, ihtiyacimiz olan forvet nerde? Yok.

Bilal gitti, Tolga geldi. Belki fiziksel anlamda bir arti olmustur ama genel anlamda kim daha faydali görecegiz. Peki güclendik mi?

Denayer gitti, Serdar Aziz geldi. Güclendik mi?

Cavanda geldi eyvallah. Sag kanada dinamizm katacaktir. Eksiklerimizi giderecek mi?

Yönetimin capsizligina öyle alistik ki, bu hamlelere sevindik. Ama güclenmedik, bunu herkes bilsin.

Tek arti Bruma. Alternatif olarak da Eren. Alternatifin altini ciziyorum.
XXX - XXX
- Sneijder -

XXX = Leiva, Tiote kalitede olma şartı

Ancak böyle bir değişik olur...

Dursun ve Co. Gitmeden önce birşey olmaz malesef.

Cp1DYDrWAAAEgPS.jpg:small

RUZGARIN OGLU !

Bruma da olmasa maclar izlenmez yaw

Hadi Arena´da öyle böyle mac kazanabilirsin de (taraftar gelirse), deplasmanda bu takim tek tük mac kazanir bu sezon.

Dedigin gibi, degisen fazla birsey yok. Kendimizi avutuyoruz.

Insallah yaniliriz ama yanilmayacagimizdan da cok eminim acikcasi.

Oyun olarak bi degisiklik görsem, ona da sevinecegim ama gecen seneden cok büyük farklar yok acikcasi.
1 forvet+1 önlibero ile bu sene iyi kötü idare etmeliyiz ama seneye Selçuk-Sneijder-Podolski 3lüsünnden Selçuk-Podolski ile yollaar ayrılmalı..2 orta saha da çok koşacak ve kaptıkları topları anında pas verecek veya hızlı şekilde ileriye taşıyacak..Diğer kanat da Bruma gibi hızlı ve seri olacak..Keza forvet de topu ayağında tutacak ve çevik olacak.Şu ortamda Niasseye bile razıyım.Tabii yazdılarımın hepsinin hayal olduğunu da biliyorum :)

XXX - XXX
- Sneijder -

XXX = Leiva, Tiote kalitede olma şartı

Ancak böyle bir değişik olur...

Dursun ve Co. Gitmeden önce birşey olmaz malesef.

En azindan 2 yildiz transferi sart. Beceremezler biliyorum. Ama sart.

Ve hala en büyük sorun forvet. Bi türlü anlamiyorlar, anlamak istemiyorlar ama bu sene de forvet forvet diye aglayacagiz.

Yildiz forvetin etkisini dün Besiktas Gomez-Cenk arasindaki fark ile gördü. Bizde de ayni sorun yasanacak. Derdiyok´u Jardel diye kakaliyorlar bize.

En azindan 2 yildiz transferi sart. Beceremezler biliyorum. Ama sart.

Ve hala en büyük sorun forvet. Bi türlü anlamiyorlar, anlamak istemiyorlar ama bu sene de forvet forvet diye aglayacagiz.

Yildiz forvetin etkisini dün Besiktas Gomez-Cenk arasindaki fark ile gördü. Bizde de ayni sorun yasanacak. Derdiyok´u Jardel diye kakaliyorlar bize.
En kötü Basel'e giden Doumbia alınırdı...

@GSTV

Salı 14.00'de Genel Yayın Yönetmenimiz*@can_erbesler'in konuğu Levent Nazifoğlu...#nazifoglunasorun

Soylecekleri belli zaten..

Eren ile forvet transferini kapattik

Önlibero sıkıntımız yok, tolga'dan memnunuz ama oraya bir alternatif daha alacagiz

Dzemaili gidecek

Denayer de gorusmeler olumlu gidiyor

Cok iyi bir takim kurduk

Yeni birsey beklemeyelim, yoksa hep hayal kirikligi oluyor :D

Son düzenleme:
En kötü Basel'e giden Doumbia alınırdı...

Alinabilirdi haklisin.

Derdiyok transferine sevindim ben. Ama Umut´un yerine sevindim. Megersem onlar ilk 11´in forveti diye almislar.

Galatasaray´in seviyesinde yeterli olmayacaktir. Yani ilk 11 forvetinden beklediklerimizi karsilamayacak maalesef.

Neymis? Podolski de varmis. Ulan o kadar fark etseydi 6.olmazdik zaten. (Yanlis anlasilmasin, Podolski iyi bir sezon gecirdi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt