GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 363

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,1K
Sayfa
363/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ve bir merkez orta saha lazım. Tolga yedek Selçuk çöpe. Melo diagonal paslarıyla kanatları daha fazla topla buluşturabilir. Oyunun yönünü değiştirebilir. Sertliği ve top kapma becerisi, kafa toplarındaki etkinliği zaten biliyoruz. Bu yönetim mal daha iyisini alamaz.

Melo ve bir merkez orta saha lazım. Tolga yedek Selçuk çöpe. Melo diagonal paslarıyla kanatları daha fazla topla buluşturabilir. Oyunun yönünü değiştirebilir. Sertliği ve top kapma becerisi, kafa toplarındaki etkinliği zaten biliyoruz. Bu yönetim mal daha iyisini alamaz.

Yanlız gelecek melo dediğin melodan farklı olabilir yaşlandı artık.

ched semih serdar balta hatta donk varken denayer fazla olmaz mı?
ha denayer kiralanacaktıysa serdar a niye o kadar para döktünüz??

bizim takıma gelince, kanat oyuncuları içeri driplingçi hep çizgiye inip orta falan zor görürüz bu sene, eren de kenardan orta falan zor alır..

Dün Eren'in böyle lakayt bir iki hareketi hiç hoşuma gitmedi , bunun yeni gelmek falanla alakası yok. Bir an Burak'ı gördüm zannettim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo diyorsunuz da son sezonunda ve İnter' de temposu iyice düştü. Ya iyice defansın arasına gömülerek oynuyor ya da rakibi tek hamle ile karşılamaya çalışıyor, topu alamayacağını anladığında ya bodoslama faul yapıyor yahut adamını kaçırıp orada kalıyor...Hiç de bizim ihtiyaç duyduğumuz profile uygun değil. Bize tempolu, hamle üstünlüğü olan biri lazım, yanında oynaması muhtemel adamları düşününce 1.5 kişilik filan işlev görmeli...

Melo' nun takıma muazzam katkısı oldu, tam zamanında ve tadında yollar ayrıldı. Onu o iyi haliyle hatırlayalım derim...Yerine işe yarar birinin hala alınamamış olması ayrı konu ve büyük hata tabi ki...

Gökmen özdenak , Bruma'ya hızlı diye eleştiriyorlar diyor ya ciddi ciddi. Bu ülkede böyle insanlar para kazanıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo tek kulvarda olduğumuz ligde işimizi görür de seneyi kaldıramaz artık. Onun kalitesinde birisini bulmamız imkansız da en azından dinamo gibi rakibini hersaniye rahatsız eden top kapan genç birisine de fitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt