GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 367

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,2K
Sayfa
367/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle avrupa maçlarında falan gol olunca anında tekrarlarını gösteren falan bir twitter hesabı var mı?
Eskiden bir hesap vardı ama kaybettim sanırım.

Riekerink' in sevdiğim bir yanı da takımda olmayacağını düşündüğü adamları kararlılıkla silip atması...

Mesela Hamza olsa, Emrah-Umut-Olcan-Tarık-Endoğan, kadro kalabalığı yapmaya devam ederdi...Birde hayırlısıyla ve az zararla bunların tasfiyelerini gerçekleştirebilsek iyi olacak...

Yalniz burada ben dahil ovdugumuz Matkap Fiko ve yonetimi adeta sicip batirdi bu yaz...

Sosa kesin gidiyormus Milan'a 7.5 m'a

Gomez geri gelmeyecek. Stopere Chelsea'nin bebe omouru mudur nedir onu aliyorsun. Bunlar sl'ye gidemeye gidemeye nasil bir seviye oldugunu unutmuslar. Sl'de buyuk takimlardan biri gelirse net +4 olur.

Keske yoneticilerimizide yabanci yapabilsek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2 kelime renktaş

ÜNAL AYSAL

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç olmazsa dmc için scouttan öneri alsınlar.Bonservisi ve maaşı düşük olacak şekilde transfer yapalım.Deneriz 1 sene Avrupa yok zaten Carole gibi tutarsa ne alâ tutmazsa da Anadolu'dan bir takıma göndeririz.

Yeri degil ama yazayim. Barcelona-Sevilla super kupa maci oynaniyor su anda. Ilk yari bitti , skor 0-0 .. Ben Sevilla yi cok begendim, adamlar muthis. Arda oynuyor ama rezalet.. Bu oyununa devam ederse surekli yedek kalir ve en kisa zamanda Satarlar..
Adamlarin kaleye sutu yok nerdeyse neyini begendin tam olarak bence yanlis taktik ve yanlis oyuncularla oynuyolar

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt