Fatih Hacı
Berlin Panteri
Arda güzel akıl dolu asist yaptı suarez e. 1-0
Lig TV.. Bu arada skor 1-0 oldu. Arda assist yaptiHangi kanal
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de onceden vardi ama suanda bulamiyorum takip etmedigimden. Bulursam atarim sana.Böyle avrupa maçlarında falan gol olunca anında tekrarlarını gösteren falan bir twitter hesabı var mı?
Eskiden bir hesap vardı ama kaybettim sanırım.
Benim de onceden vardi ama suanda bulamiyorum takip etmedigimden. Bulursam atarim sana.
2 kelime renktaşYalniz burada ben dahil ovdugumuz Matkap Fiko ve yonetimi adeta sicip batirdi bu yaz...
Sosa kesin gidiyormus Milan'a 7.5 m'a
Gomez geri gelmeyecek. Stopere Chelsea'nin bebe omouru mudur nedir onu aliyorsun. Bunlar sl'ye gidemeye gidemeye nasil bir seviye oldugunu unutmuslar. Sl'de buyuk takimlardan biri gelirse net +4 olur.
Keske yoneticilerimizide yabanci yapabilsek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"futbolda net şike vardı. bakın brüt değil, net şike vardı" dedi.
brüt şike :asd22:
Adamlarin kaleye sutu yok nerdeyse neyini begendin tam olarak bence yanlis taktik ve yanlis oyuncularla oynuyolarYeri degil ama yazayim. Barcelona-Sevilla super kupa maci oynaniyor su anda. Ilk yari bitti , skor 0-0 .. Ben Sevilla yi cok begendim, adamlar muthis. Arda oynuyor ama rezalet.. Bu oyununa devam ederse surekli yedek kalir ve en kisa zamanda Satarlar..
Sightorrsonistenirse Ujfa da Melo da bulunur.
Ama Ulu Johan gibisi bulunmaz. çok çok zor.
İlk geldiginde hazirlik macinda liverpool manyak bi gol atmisti mactaydim bende ne zevkliydi o sezon yaistenirse Ujfa da Melo da bulunur.
Ama Ulu Johan gibisi bulunmaz. çok çok zor.