onun istememesi Galatasarayı alakadar etmez.hoca karar verecek dedi.skuat nedir ya.. Serdar dan da komisyon almış bu adam.. Denayer' i de almayacaklar, istemiyorum ben dedi
onun istememesi Galatasarayı alakadar etmez.hoca karar verecek dedi.skuat nedir ya.. Serdar dan da komisyon almış bu adam.. Denayer' i de almayacaklar, istemiyorum ben dedi
scout transferi forvette alabilirlerDefansif ve ofansif alınacakmış orta sahaya 2 tane
Nazifoglu komisyon aldi herhalde Serdar transferinde
hocaya sormadan aldilar gibi
onun istememesi Galatasarayı alakadar etmez.hoca karar verecek dedi.
ofansif orta sahada şart. bence 2 den fazla transfer olacak
Ne asacagim. Ben de pek bir ise yarayacagini düsünmüyordum, ki hala da düsünmüyorum ama ben gelmeden önce böyle düsünüyordum.
Tek mac ile futbolcu degerlendirmek cok sacma, bu yüzden alintiladim zaten. Acikcasi ben de yanilabilirim ve Eren cok isimize yarayabilir ama senin bakis acin cok yanlis. Dedigim gibi tek mac ile adam ne asilir ne yüceltilir.
Ben aslinda Eren'in kötü transfer oldugunu düsünmüyorum. Yedek olarak alinsa ve maliyeti düsük olsa gercekten hic bir sekilde sesimi cikarmazdim cünkü iyi bir yedek olacak adam Eren.
sneijderin yedeği yok. mutlaka biri şartZaten sonuna geldiğimiz oyuncular var dedi ve adam sayı verin dediğinde birden fazla dedi. Muallakta bıraksa belki 1 den fazla derdi de , bence en az 2 tane yaparlar . Zaten sayı da vermedi sırf bu yüzden . Ofansif orta saha olayı sinir bozucu .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ayıp kardeşim ya denayer nasıl alınmaz chedjuya donka nasıl güveniolar
sneijderin yedeği yok. mutlaka biri şart