GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 425

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
425/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent nazifoglu burda sevmeyenler olabilir ama dobra bir adam ben tarzını sevdim. Herşeyi açık yüreklilikle söyleyen bir adam. Denayer konusunda ben de katılıyorum chedjou kalacaksa denayer lüks olur, chedjou, semih, balta, serdar,donk 5 stoper var elimizde. Bence bir ön libero bir forvet alınır. Chedjou giderse ki inşallah gider denayer alınsın tâbi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse bence şu an Galatasarayin aradığı adamdir. Bruma gibi hızlı bir oyuncu ile cok iyi anlaşırlar. Cuzzi bir miktara kiralanirsa çok is yapar. Bazen eren ile çift forvet de oynar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levent nazifoglunun aciklamalarini okuduktan sonra artik kesin emin oldum. Bu sene sampiyon olma ihtimalimiz yok futbol fukaralari tarafindan yonetiliyoruz. Ben digiturkumu iptal ediyorum bu takima para verilmez. Arada derbileri falan link bulup izlerim.

S.A beyler

Valla son 20 sayfayi okudum bir bok anlamadin

DMC alinacak mi yoksa ofansif orta saha mi?

Kac oyuncu daha alinacak?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet beyler size Türkiye icin üst düzey 11 acikliyorum (abartili degil, mevcut sartlara göre, cikan isimlere göre, sadece 1-2 hayal isim)

Galatasaray'in ilk 11: Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Tolga-Lucas-Bruma-Sneijder-Vitinho-Derdiyok

Sampiyonluk hayirli olsun, gol rekoru hayirli olsun.

Not: Linnes yerine Cavanda, Tolga yerine Sneijder geriye, Vitinho ofansif ve Podolski/Sinan kanat olabilir.

Evet beyler size Türkiye icin üst düzey 11 acikliyorum (abartili degil, mevcut sartlara göre, cikan isimlere göre, sadece 1-2 hayal isim)

Galatasaray'in ilk 11: Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Tolga-Lucas-Bruma-Sneijder-Vitinho-Derdiyok

Sampiyonluk hayirli olsun, gol rekoru hayirli olsun.

Not: Linnes yerine Cavanda, Tolga yerine Sneijder geriye, Vitinho ofansif ve Podolski/Sinan kanat olabilir.

Sneijder ve geride oynamak :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt