GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 431

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
431/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne değişik haber kaynakları ve siteleri çıkmıs yav
gagspor
gamaspor
babaspor
bipspor
s.z haber ajansı.
çağın gerisinde kalmaya başladım

S.z haber ajansina güvenmiyorum acikcasi

Dembele-song-william-traore-Adriano ve daha niceleri nerde kaldi diye sormak isterim

Twitter'da Imza kampanyasi baslatip tazminat davasi acmamiz gerekir aslinda,bizleri cok kandirdi malum haber ajansi

Son düzenleme:
eğer harbi ofansif dediyse önlibero işi yatmış josue gelir max.

Düz mantık bakalım; sol bek almayacağız dedi, stoper almayacağız dedi ve de 1'den fazla olacak transfer öyle görünüyor dedi. En az 2 transfer garantiyse, josue 1. oldu; şimdi ya forvet gelecek ya da ön libero . Belki de 3 transfer de yapabilirler , bizimkiler sağ bek hop diye alan bir insanlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.z haber ajansina güvenmiyorum acikcasi

Dembele-song-william-traore-Adriano ve daha niceleri nerde kaldi diye sormak isterim

Twitter'da Imza kampanyasi baslatip tazminat davasi acmamiz gerekir aslinda,bizleri cok kandirdi malum haber ajansi
kendisini çok yakında ilhak edicez yoldaş az kaldı. sabır birazdaha

Düz mantık bakalım; sol bek almayacağız dedi, stoper almayacağız dedi ve de 1'den fazla olacak transfer öyle görünüyor dedi. En az 2 transfer garantiyse, josue 1. oldu; şimdi ya forvet gelecek ya da ön libero . Belki de 3 transfer de yapabilirler , bizimkiler sağ bek hop diye alan bir insanlar.

2.si defansif ortasaha olmalı. Aksi bir aptallık yapmazlar diye düşünüyorum.
Sadece tolga ile gitmez koskoca sezon

Ontane trsnsfer yaptık ama birtane önlibero almadık bu nasıl iş bro. Geçen sene bu tskım lig tarihinin gol yeme rekorunu kırdı ama bu sorunu çözecek tek bir transfer yapılmadı. Tam komedi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvspor da opsiyon yok diye girmiş, hangisi doğru acaba. İlk Gökmen dediğine göre opsiyon doğrudur (gama denilen siteye Gökmen yazıyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt