GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 465

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,2K
Sayfa
465/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Werder Bremen, Galatasaray'ın da istediği Copenhagen'ın kaptanı Thomas Delaney ile anlaştı. Delaney, Ocak ayında takıma katılacak.

küfür

Gökmen bu sene ne haber yaptıysa sonradan herkes sahiplendi . Şimdi de Ali Naci yazmış haber , gittiler diarra için diye. Arkadaşlar bipspor ve Gökmen bu sene hep tutturdular.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gel, bizim rüyalara giren gel,
Gel adam yiyen zenci canavar,
Transfer bitimi M. Özbeke bakar.

0b9a0626269ec09a7f4064a585af8e50_large.jpeg

Diarra transferi bence bitmistir. Cunku mehmet ozbek taraftar gozunde itici sevilmeyen biri itibar kazanmak adina tamamen show yapmak icin gidiyolar yarin veya bugunde kap gelir mehmet ozbek kral olur

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Forvet gelmese dahi kadro çok alternatifli olacaktır. Ama gelse çok daha iyi olur tabi. Serdar, Hakan-Ched' den birini kesebilir, Tolga ve Josue Selcuk-Lass-Sneijderi yedekleyebilir, Sinan, Bruma ve Podolski ile rekabete girebilir. Aynı şekilde Linnes-Cavanda. Yani kadroda her hafta performansa göre 1-2 değişiklik yapılabilir. Riekerink'te bunu yapabilecek potansiyel var. İnşallah bu sene güzel bir futbol oynayarak geçen seneki eziyeti unuttururlar.

Istedigimiz bastan beri buydu zaten. Dogrulari gördüler, ona göre hamle yapiyorlar bu sefer. Riekerink´in katkisiyla.

Sizan duyumlardan dolayi biraz gaza geldim, ondan olumlu seyler yaziyorum su anda, umarim bu pozitif hava degismez.

Bu söylenen transferler mutlaka ama mutlaka yapilmali cünkü.

Josue + Diarra + Forvet

ya da

Chedjou - Diarra takas, Denayer kiralik, + Josue + Forvet

Benim icin her halükarda forvet transferi sart oglu sart. Cok pisman olacagiz yoksa.

1494094_Galatasaray_SK.jpg

Bugün söylenen transferlerin bittiğini farzedersek böyle bir tablo çıkıyor. Forvet transferi şart ama yapılacağını düşünmüyorum. Sol beke de alternatif birisi lazım. Olcan olabilirdi şu durumda ama o da kadroya alınmayacakmış artık. Oraya da en kötü ihtimal Carole 'ün yokluğunda ofansif yönü hiç olmasa bile defansif yönden bizi idare edebilecek birisi lazım.

Ön libero alsinlar baske birsey istemiyorum.

Yeter ki orijin ön libero olsun. Yok merkez orta saha yok su yok bu anlamam. Bildigin ön libero lazim bize mutlaka.

1494094_Galatasaray_SK.jpg

Bugün söylenen transferlerin bittiğini farzedersek böyle bir tablo çıkıyor. Forvet transferi şart ama yapılacağını düşünmüyorum. Sol beke de alternatif birisi lazım. Olcan olabilirdi şu durumda ama o da kadroya alınmayacakmış artık. Oraya da en kötü ihtimal Carole 'ün yokluğunda ofansif yönü hiç olmasa bile defansif yönden bizi idare edebilecek birisi lazım.

O bölgenin alternatifi Linnes, Nazifoglu dün dediydi transfer olmayacak

Diarra gelsin, çok istediğim forvet almasalar da olur. Bizim sıkıntı gol yemek diarra da bunu halleder. Yalnız Tolga diarra yazanlara da kızıyorum . Diarra alınırsa Tolga niye oynuyormuş, josue oynar. Diarra zaten alan kapatan bir oyuncu , Selçuk gibi değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt