- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Tudor, Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odasına uğramadan, özel aracıyla staddan ayrıldı. Röportaj taleplerini geri çevirdi. (CimbomFacts)
Hayırlı olsun diyebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor, Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odasına uğramadan, özel aracıyla staddan ayrıldı. Röportaj taleplerini geri çevirdi. (CimbomFacts)
yapma renktaş orta saha tamam berbat da şu formuyla carole oynarsa değil fernando-ndiaye, modric-kante olsa gol yeriz.
Sepetleyecekler mi acaba?Tudor, Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odasına uğramadan, özel aracıyla staddan ayrıldı. Röportaj taleplerini geri çevirdi. (CimbomFacts)
Feghouli, Fernando, Ndiaye, Strinic ve kiralık Denayer bu takımı adam eder. Başlarında Lucescu olmak üzere...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando inanılmaz bir transfer olur ya. Nasıl anlaştık aklım almıyor. A- ve altı her kulüpte oynar.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla yazdığım post ile bu mesajın arasında bir bağlantı kuramadım.İbb adebayor clichyi alabiliyor ise bir zahmet sen Galatasaray olarak Fernandoyu da al. Dursun var diye Galatasaray ölmedi henüz.

Allah Allah. Ben Cenki alıntı yapmıştım aslındaValla yazdığım post ile bu mesajın arasında bir bağlantı kuramadım.![]()
Yanına 1 transfer yapılmalı zaten ya. En kötü Ndiaye gelecek şekilde hesap ettimHocam fernando tek gelirse selcuk malının yaninda sovulmedik akrabasi kalmaz..
Asıl inanamayacagın fernando nun performansi olur
Tamam ben aldım mesajıAllah Allah. Ben Cenki alıntı yapmıştım aslındahatlar karıştı nedense