Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen Mert e çok üzüldüm . Muslera nın yokluğunda güvenebileceğimiz bir kaleciydi . Herkes 5,6 maç için o paralar verilir mi ? İyi oldu diyor ama yedek kaleciye ne zaman ihtiyaç duyacağımız belli mi olur ? Bence Mert en iyi yerli yedek kaleciydi

sırf box to box oynayabilir diye tudor ndiayeyi istiyomuş

Mert'in sözleşmesi boşuna feshedilmemiş. Bizimkiler bonservis veremedim diye vazgeçmişlerdir

sayın çetinçalı lütfen duayla himmetle selcuk inan'ı bu takımdan kovun yaw.

Bu mesaj arkalarda kalmasın.. hoca yiyen karaktersiz ve beceriksiz oyuncularla komisyon yiyen beceriksiz yöneticiler hesap vermeli tudordan once

Boşver renktaş içerisinde tek kelime yalan eksik yanlış olan birşeyin olmadığını onlar da biliyorlar. Yazacak cevap yoksa susup görmezden gelmek en iyisi diyolar ki Saygı duyuyorum. Ama boşyere yöneticileri de suçlamaya gerek yok. Galatasaray'ın Başakşehirden farkı nedir Taraftarı! Galatasaray'ı Galatasaray yapan taraftarıdır! Ben taraftar olarak böyleysem, bu kadar güce sahipken aynı kısırdöngüde boğulmayı istiyorsam, akıllı yöneticiler bunlar bizi 2 gün vezir yapar 3. gün rezil eder teneke bağlar gönderirler der yanaşmazlar. Tam da bize yakışan bu yönetimlerle yönetiliriz. Müstehak yapcak birşey yok. Daha da birşey yazmam zaten.

timurlenk yorum yapsın sadece ki yine yorum yapmış ya neyse :s

Bu üçlüye çok net fitim birde yerli kaleci gelir okey,yaw napalım Costa olmuyorsa dünyanın sonu değil

Fortuna Sittard bizim Emrahı yollandığımız takım değil miydi ya?

Adamlar 2.ligde oynuyor nasıl 3 gol yemeyi becermişler.

sent via GSC

Fellaini tam olarak pozisyonu belli olmayan çok ilginç bir eleman.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt