Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim pas pas olmamız birseye yaramaz
Bu kadar nefret edilen bir adam hala başkanlık yapıyorsa diyecek birşey bulamıyorum
Ya oyuncular sabote ediyor yada gerçekten pestilini çıkardı takımın
Bunun başka bir açıklaması olamaz
Istediğin kadar rezil ol oyuncuları yanlış yerde oynatmadigin sürece böyle saçma sapan şeyler ortaya çıkmaz
Mariano yu gördüm koşacak hali yoktu erkanın yanında erkan
Aslinda bunlarin gelecegi apacik ortadaydi malesef,
1 - hicbir TD'lik vasfi olmayan bir takimla yola ciktik (ne teknik, ne kondusyon, ne karakter olarak) cok sacmasapan bir kamp programi uyguladigini ve futbolculari bitirdigini dusunuyorum.
2 - son 2 sezonda tek derbi kazanamamis, yerlerde surunmus takimin futbolcu diyebilecegimiz 3 adamini da gonderdik yerine buyuk soru isaretli adamlar aldik.
3 - yonetim aptal hamlelerine devam ederek kaosu buyuttu, daha sezon baslamadan hava falan kalmadi, hedef kalmadi.. baskana , td'ye guvenmeyen takimdan birsey beklenmez.

ostersunds felaket falan degildi, 10 kere oynasak belki bir kere kazaniriz, bu takim bu.

Ban artık buna inanmaya başladım: Bu özbek şerefsizleri Galatasarayımızı yok etmek için hiç olmadı sıradanlaştırmak için işbaşına getirilmiş piyonlardır. Yapılan herşey buna işaret etmektedir. Kasten yapılmıyor olsa hiç yönetici olmasa bile bu kulüp bu kadar saçmalamaz itibarını kaybetmez ve plansız olamazdı. Üstteki gücün büyüklüğünden heraldeki hiç kimse de dur diyemiyor/ demeye cesaret edemiyor. Başka türlü olamaz ya bu kadar kepazelik.

Yahu ne çok uzadı transferler ... şu ana kadar hep savundum temmuz sonu gelir sabredelim dedim ama işin b.kunu çıkardılar artık.. 1 aydır feghuli fernando geldi diyoruz hala Kap yok ortada.. Imbula-lemina işi yalan oldu bari Badouyu alsınlar 1 sezon dahaa selçuk-tolga-de jong gibi çöpleri görmeye tahammülüm kalmadı

Bugün yarın bu adamlar gelmezse çok ağır küfür edicem bu kadar çapsızlık olmaz arkadaş.

bugün üzerime kap attınız attınız yoksa yakarım buraları..

Feghuli yı al fernardoyu al badou vereceğin parayı (Sneijder ile yıllık 3 milyon e anlaş ) git 5 milyon e bir sol bek al .... td yı de terim yap

Orta saha fernardo Belhanda olur ...

Mis gibi takım

gomis camasır makinesi cıkacak galiba. hicbi varlık gösteremiyor. antremanlarda bile zor gol atıyor.

şu ana kadar yapılan transferlerin alayı çöpdür ,gomis ise umut bulutun bir kademe iyisidir lakin iyide olsa yolun sonuna gelmişdir, gomis belhanda maicon alayı menejerleri köşelik yapma ve fahiş komisyonlar götürme transferleridir,Galatasaray tamamen batmışdır lakin bunu bir kaç yıla göreceğiz.

feguli dün nasildi beyler iyi oynadi mi

şu ana kadar yapılan transferlerin alayı çöpdür ,gomis ise umut bulutun bir kademe iyisidir lakin iyide olsa yolun sonuna gelmişdir, gomis belhanda maicon alayı menejerleri köşelik yapma ve fahiş komisyonlar götürme transferleridir,Galatasaray tamamen batmışdır lakin bunu bir kaç yıla göreceğiz.

alayı çöptür veya alayı muheteşemdir demek için çok erken..

-Gomis: Geçen sene kariyerinin en iyi dönemini geçirdi ..Swansea dönemi hariç hep üst düzey oynadı..

-Belhanda: Oyunculuğundan ziyade maliyeti tartışılır.

-Maicon: Hala fikir sahibi olamayız

Türkiyenin en önemli marka değerlerinden biridir Galatasaray
Düşünün hazırlık maçı yapıyorsun dağın basında ne bir kamera ne bir seyirci ne fotoğrafçılar var
Bir klubu sabote et desen anca bu kadar yaparsın
Taraftar basın ulusal yerel medya orda futbolcular ve yetkililer ağzından çıkan bir kelimeye bakarken hepsi özel araçlarıyla toz oluyor
Bu bu kafayla giderse 2 3 yıla birşey kalmayacak maaalesef
Taraftar basın klüp kompakini saglayamadigin bir ortamda ürünü parlatma şansın maalesef yok

Asil problem bu iste. Bu ulkenin en buyugu nasil cemiskezekspora baskan olamayacak cibiliyetsiz dursun ve biladerine emanet ediliyor anlayamiyorum.

Dursun akp nin neferi olmasa bu mumkun degildi. Herseyimiz yalakalik uzerine kurulu.

lucescu bir an önce futbolun basına gecmeli. gercekten transferde büyük hüsran var.

eger bu yıl sol bek almazsak rakip 3.amatör küme takımı dahi olsa o çöplügün oldugu kanat çöker

Şuana kadar diğer rakiplerimizin ve bizim maçlarımızı izledim de bu senede ilk 4 e giremeyiz leş gibi top oynuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt