Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gayet iyi oynamıs dün

Öster macında da yaratıcı tek oyuncuydu, tabii tam etkili değildi ama sakatlıktan sonra 2 idmanla maça çıktı

Maicon ile beraber iyi oynayan nadir oyunculardandı ve taraftarımız tarafından ıslıklandı :red:

Fernando,Feghouli,N'diaye, Sol bek, Sol Kanat gelirse çok iyi takım oluruz bence.

Sol kanat alınacak mı acaba yoksa Yasin/Garry ile mi idare edeceğiz

Gomis bu değil kardeşim emin olabilirsin biraz zaman lazım çok iş yapıcak bu çocuk bu sene iyi olucağımızı hissettim terim gelirse bide feghouli fernando ndiaye

Biliyorum Gomis'i, oyle kotu vuruslar yapinca sasirdim zaten, dun rahatlikla hattrick yapabilirdi.

Terim zor gibi, Tudor ile yola devam edecekler bence ama Feghouli Fernando ve 3-4 oyuncu daha alinirsa nihayet kadro birseye benzemis olacak.

yahu tarık gibi mallara 4.5m euro veren kulübüz. fernando da 3'ün 5'in pazarlıgını yapar olduk. basın parayı alın artık. fernando min. 3 sezon sampiyonluga oynatır.

21 kisilik kadroda 7 yerli olma zorunlugu var
yani ilk 11 arti 3 yedek yabanci olabilir
cok iyi oldu bu...

İtalya liginde 23 kişilik kadro oluyor 12 oyuncu kenarda bekliyor....Fatih hoca 2 yıldır bunu yaptırmaya çalışıyordu

Can Topsakal: "Lucescu, teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi"

haydaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt