Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 oyuncu değişikliğine karşıyım.Avrupa'ya gittiğinde dengen bozulur böyle saçma şey olur mu , halısaha mı bu.

Hertha maçinda dananin kuyrugu kopacak. Hertha Cok ciddiye alacak Bu maçi. Orta seviye almanya takimi Türkiyede üst siralari zorlar hatta ilk 3e girer.

Volki alırlar her türlü

Volkan konusunda ben forum'da yapilan yorumlara katilmiyorum, gecen sezon kotu bir sezon gecirdi, volkan'in son vuruslari iyi olmasa da en azindan pozisyon yaratir ve dikine oynar, yasin bunu da artik yapmiyor, eger yerli oyuncu alinacaksa volkan alinabilir, 2 yil katki saglar, bursa zamanini unutmayalim... senol gunes doneminde ligin en iyi kanat oyuncularindan biriydi.

Forum'da uyeler yabanci oyuncu alma imkanin varken neden volkan diyecek simdi, cunku ilk 11'e yerli oyuncu da lazim, Serdar haric hepsi yetersiz, eger ilk 11'i yabancilarla doldurursak yedek kulubede 1 yabanci olur, yedek kulubeden hamle yapacak sansimiz kalmaz, Tolga Selcuk Eren ile olmaz bu isler. En azindan Garry ve bir yabanci forvet olmali yedek kulubede.

zenitden hernaniyle ilgiliymisiz.bu 1 luce hamlesi olabilir zira kendisi aldirmis zenite

Serdar haric hepsi yetersiz mi? Serdar da yetersizin teki. Yerli oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor.

Kendisini hic sevmiyorum hatta mümkünse derhal sutlanmasi gerek ama Yasin son 2-3 senede bu takimin en iyi yerli oyuncusu. Düsünün yani seviye nerelerde sürünüyor.

kanat alternatifleri belli.recep-yunus..garryi de kovsunlar.genç bi bruma alalım sol kanatla beraber.

Terim gelmeyecek,aslinda gelse yapilacak transferlerle takim taraftar ayaga kalkar ama östers macindan sonra kovmadigin hocayi sirf terim bosa ciktigi icin kovarsan haksizlik olur,benim icime sinmezdi

5 maçta belli olur herşey. Iyi oyun varsa devam eder yoksa 5 te 5 yapsa dahi gitmeli. Ostersund maçıyla zaten 1 hakkını yedi

Valla biz halısahada bi çocuğa 3-4 maç sabrediyoruz açılır diye. iyi oyun beş maçla öğrenilmez. sabırsızlığımız çok çok şeyi harcadı. Futbolun akademik, yetiştirme ve geliştirme alanında uzmanlaşmış Jor'u bu yarışmacı lige bu kurtlar sofrasına atıp 25 hafta sabreden bizler Tudora da o şansı vermeliyiz

Volkan konusunda ben forum'da yapilan yorumlara katilmiyorum, gecen sezon kotu bir sezon gecirdi, volkan'in son vuruslari iyi olmasa da en azindan pozisyon yaratir ve dikine oynar, yasin bunu da artik yapmiyor, eger yerli oyuncu alinacaksa volkan alinabilir, 2 yil katki saglar, bursa zamanini unutmayalim... senol gunes doneminde ligin en iyi kanat oyuncularindan biriydi.

Forum'da uyeler yabanci oyuncu alma imkanin varken neden volkan diyecek simdi, cunku ilk 11'e yerli oyuncu da lazim, Serdar haric hepsi yetersiz, eger ilk 11'i yabancilarla doldurursak yedek kulubede 1 yabanci olur, yedek kulubeden hamle yapacak sansimiz kalmaz, Tolga Selcuk Eren ile olmaz bu isler. En azindan Garry ve bir yabanci forvet olmali yedek kulubede.
Volkan Gary ve Yasin hepsi benzer oyuncular

Ondan karsiyim bu transfere emrahta var yerli olarak

N'diaye ile uğraşacağımıza Tolgay'a 5 Milyon Euro versek daha iyi.

Adamın oyun vizyonu var, tekniği yüksek. Yerli oyuncumuz kalmadı hiç nerede ise.

Ver yıllık 1.5-2 Milyon arası bir ücret al.

32kopy10.jpg

NTVSpor altyazı Fernando-Feghouli gelmiş Evren Pazartesi açıklamalar yapılacak diyor.

Büyük başkaaaaaaaaaaaaaaaaan dolamış gelmeyecek diyenlere.

Son düzenleme:
Arkadasim adam Sunderland ve Kievde 20 küsür macta solda oynamis ve basarili olmus ayrica fbde bir kac mac solda oynamis onlarda o pozisyonda fazla alternatif olmasina ragmen. Mesela maçin yildizi oldugu 0-3luk Trabzon deplasmani.

Hatirla Mancini Brumayi sag kanatta kullanarak nasil verim aldiysa Lenste sol kanatta ayni sekilde verim alirsin. Aight?

Yani diyorsun ki dogru hocanin verim alabilecegi, kariyerinin en iyi sezonundan cikmis 30 yasindaki bir sag kanada 10 milyonu basip 3-4 senelik yillik 3m'den kontrati verip getirelim, iyi transfer olur

Sunderland'de ne yapmis sol kanatta, teneke takip yolladilar -- ki Sunderland ligin acik ara en kotu takimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt