Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuda 66YozgatFB diye biri seni anmış. Gerizekalı falan demiş

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 28.07.2017 21:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bu arada bu gs******da bana birisi yazmis sergen zeren diye bir geri zekali. Lan biz iki sene önce daha top oynamayi bilen bir feghouli´yi istiyorduk. Ki o seneden 1 mi 2 sene önce cok iyidi ve yavas yavas performansi düsmeye baslamisti. Ingiltere de ise daha da kötüye gitti. Su an bize gelsin istemem bile.

Fernando da keza öyle. Ön libero´dan bikmissiz zaten. Onlar icin gerekli ve dogru hamle.

----

Biz kjaer´den gelen parayi lucas lima ve forvete yatiralim da gerisi ne yapiyorsa yapsin. Ben Arfa da olursa olur [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sergen Zeren
:asd:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 28.07.2017 21:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Bu arada bu gs******da bana birisi yazmis sergen zeren diye bir geri zekali. Lan biz iki sene önce daha top oynamayi bilen bir feghouli´yi istiyorduk. Ki o seneden 1 mi 2 sene önce cok iyidi ve yavas yavas performansi düsmeye baslamisti. Ingiltere de ise daha da kötüye gitti. Su an bize gelsin istemem bile.

Fernando da keza öyle. Ön libero´dan bikmissiz zaten. Onlar icin gerekli ve dogru hamle.

----

Biz kjaer´den gelen parayi lucas lima ve forvete yatiralim da gerisi ne yapiyorsa yapsin. Ben Arfa da olursa olur[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

@Sergen Zeren

kevaşe yozgatlı sacmalamış yine.kıcı acık bekler feghouliyi gelme ihtimali olsa.lima ve ben arfayı da biraz zor alırlar.yasinin yabancı versiyonunu beklesin.

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

----

Biz kjaer´den gelen parayi lucas lima ve forvete yatiralim da gerisi ne yapiyorsa yapsin. Ben Arfa da olursa olur [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sergen Zeren
Oha

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yozgatlı gibi sürtüklerle beni ugrastırmayın.belhandayı kıskanıyodu en son.

1 sene 2 sene önce dedigi gerizekalının 2015.o sezon da çok iyiydi feghouli.geçen sene de istediler,alamadılar.westhama gidince agladılar.

Bülent uygun az önce kanal 24'e bağlandı sanırım bize geliyor 6 m euro + oyuncu teklif etmişiz fakat yarın tekrar teklif revize edilecekmiş büyük ihtimal bu iş biter

sergen altta kalma rtaş arkandayız gerekırse evınden aldırırız

Ndiaye'yi çok istiyorum ama sırf şu Bülent Uygun'a inat almayalım ulan vazgeçtim

arkadaşlar volkan şenin bursa medyasında haberlerınde kesın bursaspora döneceği yazıyor pazartesi gunu anlaşıldıgı bakalım görecez şimdilik taraftar tepksi ne olur denılıyor ama yazılan kesın geri geldi inşallah geri gelir bursaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt