Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun serrosu yuzunden bayadir yazamiyordum.. ban yedik :). Insallah bu hafta transfer aciklanir ya

Nasil sol bek transferi askiya alindi, Cavanda kadro disi degil mi 100% gidecektir

Bunlar her mevkiye adam alıp sol bek ve sol kanata almayarak mallıklarını gösterecektir hiç kuşkusuz. Bir kanadı kırık kuşa döneriz

Geçen maç 10'un üstünde orta yaptı bir tanesi dahi adamın kafasını bulmadı. Bu iş inşaatı bitirip dışını boyatmamaya benzer

Yapacak birsey yok belli ki bütce orta saha transferine göre yapildi

Mariano 4,feghouli 4.5 ve Fernando 5.250.

1 tane daha orta saha alacagimiza göre diger mevkiler icin bütce kalacagini sanmiyorum acikcasi

geçen sene bol keseden maaş dağıttılar şimdi sol beke maaş bütçesi kalmaz tabii...Carole+Cavanda gitse ne olacak ikisinin maaşı toplamı Tolga Ciğerci'nin maaşı yapmıyor

kardeşim git kirala chelsedan rahmanı,sola da musonda ya da zinchenko oh misss.ha hala konoplyanka totoşu için çaba harcayacaksak bekleriz.

Yapacak birsey yok belli ki bütce orta saha transferine göre yapildi

Mariano 4,feghouli 4.5 ve Fernando 5.250.

1 tane daha orta saha alacagimiza göre diger mevkiler icin bütce kalacagini sanmiyorum acikcasi

Orta saha alsan bile stoper, sol bek ve sol kanat lazım bu takıma. Bu kadar yatırım yaptın bari tam yap arkadaş ya, senelerdir 15. haftadan havlu atmaktan sıkıldık artık. Rezalet olur böyle yarım bırakırlarsa

geçen sene bol keseden maaş dağıttılar şimdi sol beke maaş bütçesi kalmaz tabii...Carole+Cavanda gitse ne olacak ikisinin maaşı toplamı Tolga Ciğerci'nin maaşı yapmıyor

Timurlenk'in dedigi gibi feghouli ve Fernando'dan sonra 1 orta saha gelir

Ardindan son transferimiz volkan sen olur

Adam sol bek transferi yok diyip başka bir şey yazmadan gitti yattı gene bir şeylere canı sıkılmış sallamaya başladı galiba Lucescu IN Mehmet Özbek OUT oldu :D :D

Orta saha alsan bile stoper, sol bek ve sol kanat lazım bu takıma. Bu kadar yatırım yaptın bari tam yap arkadaş ya, senelerdir 15. haftadan havlu atmaktan sıkıldık artık

Yedek forvet bile sart suanda

Elimizdeki cöpleri gönderemiyoruz

2017-2018 GS Futbol Takımı 11'i

8b9eb7772721ad5d8209fb92df0384e8.png

Hakan balta cavanda de jong bunlar hala sözlesmeli oyuncularimiz

Bu oyuncularla beraber Maas bütcesini gecme durumu oldugu icin bazi mevkilere transfer yapilmayacak bu cok net belli

Yine sacma sapan bir planlama ile yola ciktik

Galatasarayımızın ve Türk futbolunun büyük kurucusu Ali Sami Yen'i 66. ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyor ve onun formamızın renkleri için dile getirdiği ve beni çok etkileyen o muazzam duyguları paylaşmak istiyorum.

''birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkânında bayrak kumaşı örgüsünden fakat daha ince, güzel ve canlı iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgâhtar, mahirâne bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. bir saka kuşunun başı ile kanadındaki renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. nitekim de öyle oldu."

De Jong ve Hakan Balta kötü oyuncular değiller isim bazında. Hakan'ı Gözteye'ye, De Jong'u da Hollanda'ya postalayabiliriz belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt