Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık Maçları:

Eskişehirspor
27.07 - Perşembe
19:00

Akhisar Belediyespor
31.07 - Pazartesi
19:00

Yazik... bir işi de duzgun yapin be.

Kolpacinin biride yazmis dedigim oyuncuyu artik bu transfer imkansiz o dediyse olmaz.

Duyumu guvenilir bir kaynaktan mi aldin yoksa forumda duyum veren uyeler gibi salliyon mu

O dedigin sol kanat da muhtemelen Moses Simon veya Izquierdo
Twitter da gordum . Belcika da yaşayan bi scout'a sormuslar. Oda brugge 10 milyon istiyo demis. Simdi gordum selman da paylasmis oda kiralik diyo.

Bekleyin, yaparlar transferi, bekleyin.

osterunds facia'si bakiyorum hemen unutuldu, sadece bir Mert kazigi ile herseyi unuttunuz.

adı gecen topcu yabadabaduu nidaları attıracak amuda kaldıracak nitelikte bir topcu

mert transferine kimsenin karşı çıkmaması ilginç ...
yönetim aptal diyoruz taraftar ne kadar kendinde tartışılır...
mert bursanın ikinci kalecisi... bursanın ikincisi galatasarayın musleraya birşey olursa mantığıyla 1. kalecisi olacak...
hemde 1 m euro üzerine
cenk neden gitti peki

hem de parasını biz ödedik

mertten daha tecrübeli bjkde birinci kalecilik yapmış avrupa maçı oynamış

bursanın verecek parası yok... uefa bizim tepemizde bizim bu çöplere verecek nasıl paramız olur

bursanın 2. kalecisine bursa başkanının kurtulmak istiyoruz laflarına rağmen daha iyi ücret ödeyip gönderdiğin kalecinin maaşının 200 bininide ödeyip imza attırmak

hesap kitap akıl kalite vizyon bunun neresinde ...

Galatasaray deniz yemeyen keriz ...

Marin Leovac (PAOK'lu futbolcu): Tudor iyi bir insan ve iyi bir antrenördü ama PAOK seviyesinde değildi.

Feghouli belli ki ikna olmadi

Haftalardir iyi oyaliyorlar

Bizde bursada 2. kalecilik yapacak oyuncumuz zaten var ERAY ...

adam süper ligdeki 3 4 takımın 1. kalecileri hariç alayından fazla maaş alıyor...

altyapıdan hersene 1 kaleci yükseliyor yaş kategorilerinden zaten ... erayın yaptığını yapamayacağını düşünen var mı ?

Eray a güvenilmiyorsa neden hala bu maaşlarla kulüpte ...

Bu maaşlar kimin cebine giriyor ...

Hırsız kim açıklayın ... yoksa kimse bu kadar aptal olamaz

haftalardir transfer yapmaya calisiyoruz ve yedek kaleci geliyor

h.o

Rennes TDi Christian Gourcuff eski oyuncusu Feghouliyle gectigimiz gunlerde gorusme yapmis Fransaya donebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt