Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa için bizim teklifimimiz çok iyiydi,haziran başında.Fb Mb alırsa çok şaşırım

Aslinda badou yu hoca istiyor demesi kötü olmus osmanlinin tam istedigi konuşmalar.

DF59dT-WAAA3fnv.jpg:large

Seni yedirmeyiz Yerli Monchi reyiz :D

Şuana kadar yapılmış ve yapılacak transferlere bakarak en iyi transfer sezonumuz diyebilirim kağıt üstünde

Dursun Özbek : Artık transfer mransfer karışmıyorum , kimi alıyorsanız da alın , limit mimit yok.Der ve cüzdanı ortaya koyar.

Cenk Ergün: "Fernando ve Feghouli'den sonra da transfer yapacağız. N'diaye için görüşmelerimiz var. 8 numara arıyoruz."

Korkma titre leşçuk

Sürpriz diyince benim aklıma Ribery geldi nedense.

Şu Tudor'un hemen poposuna vurun gitsin. Badou kim lan TSL'de bu sezon 7 gol atan her adamı alalım o zaman Fellaini radar da öncellik badou muş ne içiyonuz lan bu. Fellaini gibi adamlar fark yaratır, adamın kariyeri EPL'de geçmiş Tsl'de iki sezon ortalama oynayan Badou öncelikmiş ABV, Fernando & Fellaini'den top geçermi lan ? al sol kanata pire gibi 2 adamda bak bakalım içinden geçiliyor mu ligin geçilmiyor mu ?

Muslera
Mariano Maicon Denayer Costa
Fernando Fellaini
Feghouli Belhanda Ben Arfa
Gomis

TD: Lucescu

ben arfa olmaz bence. fernandodan başka bir ortasaha daha alacaz badou yada fellaini den birini. öyle anlaşılıyor. ben arfa ile daha önce görüşülmüş ama vazgeçilmiştir.

solbek, stoper ve forvet gelecekmiş. forvet sürpriz transfer sanırım

Cenk Ergün: "Fernando ve Feghouli'den sonra da transfer yapacağız. N'diaye için görüşmelerimiz var. 8 numara arıyoruz."

Korkma titre leşçuk
Sanırım bu ünlü başkan ergün ve selçuk görüşmesinde kendisine üstü kapalı kendine kulüp bulması zikredilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt