Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten TSL'de oynayacağız ilerdekiler doğru düzgün geri dönecekleri yok göbeği sağlama almak şart, bu Badou kötü oyuncu değil ama söz konusu Fellaini ise tartışmam bile, Badou'dan bir Appiah filan çıkmaz, küçük takımların büyük oyuncuları bunlar.

Fegh defansa yardim ediyorda Ben Arfa pek gelmez o konuda haklisin ama zaten o yuzden Fer i Arfanin arkasina koydum, orayi toparlar... Sag kanatta Badou, Fegh ve Mariano halleder. Kimse gelemez bizim sag kanadimizdan...

Ben Arfayi cok istiyorum, insaAllah gelir ama iste biraz disiplinsizlik problemi var... Tudor ile cok kapisir herhalde

fellainiyi alırım ben olsam. ndiaye 8 miluon etmez. zaten biz fellainiyi alalım, ndiayeyi üç milyon+ dört çöpe ya fener ya ts alır görün bakın.

Cenk Ergün : Sol bek, stoper, forvet ve orta saha için girişimlerimiz var. Bir pozisyon için sürprizimiz var. Beklemek lazım.

SOL KANAT...

1791766-BH58zf.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Fellaini gelse Belhanda bir sakatlansa Fernando-Fellaini-Selçuk oynarız :red:

Süpriz mevki nedir acaba

Sol bek stoper os fe dedi

Nando
Mariano Maicon Serdar/Denayer xxx
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Burasi artik
Gomis

Belhanda Sola cekip Ben Arfa/Sneijder olabilir . Yada direk sola Konoplyanka vb. Ardayi almazlar umarim

Süpriz sol açık belli de isim ?

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon___Denayer___Costa
_____________Fernando____________
_________Badou____Belhanda_______
___Feghouli____Gomis____B.Arfa_____
30.Hafta Champ oluruz

Stoper, sol bek , 2 orta saha ve forvet dusunulmesi cok iyi. Umarim Feghouli sonrasi dusunulen pozisyonlardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt