Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fellaini mi ndiaye mi evet farklı oyuncular ama bence fellaini . Çünkü ndiaye ne vereceği belli olmayan bi oyuncu osmanlı tam bir kontra atak takımıydı geçen yıl ama ndiaye kapalı savunmalara karşı ne yapar soru işareti örnek vermek gerekirse garry rodrigues geçen yıl osmanlıda oynamış olsa ve transferde adı çıksa herkes bi oturur düşünür olabilir diyebilir ama adamı gördük

Amrabat'tan fazla katkı vermez.

Fiziksel güc disinda tempo sorunu olmayan bir oyuncu

Belcika milli takimi tempolu bir takim,o takimda 8 numarada oynuyor mesela

Veya premier lig gibi tempo'nun yüksek oldugu bir ligde oynuyor yillardir

Ben hayir demem Fellaini'ye

Ben orta saha icin nokta atis istiyorum, yani öyle "evet olabilir" veya "en azindan Selcuk dan iyi oynar" gibi bakis acilariyla yola cikmak istemiyorum artik.

Fellaini'ye iyi veya kötü diye birsey demedim ben zaten, dogru tercih mi orasina bakmak lazim. Direkt kesip atip istememek zaten sacma olur, EPL de vasat oynayan adamlar bile ligmizde fark yaratir, Fellaini de vasat bir oyuncu degil sonucta.

Bence ligimizin kalitesizligi ve temposuzlugundan dolayi oyuncular genelde zayif olan yönlerini bile daha farkli kullanabilirler burada. Mesela Melo bize ilk geldigi sezondaki ofansif katkisini diger takimlarda bu kadar üst seviyede gösteremiyordu. Veya zamaninda Fabian Ernst gibi bir adam vardi, Almanya da ofans nedir bilmeyen herif burada ofansif katkida bulundu.

Fernando ya millet cok defansif falan diyor ya onun da ben bizim ligde "zayif" olarak nitelendirilen ofansif yaninin daha iyi gözükecegini düsünüyorum.

Fellainiyi alamayız geçiniz. Büyük ihtimal yüksek sesle dile getirilmesinin sebebi Osmanlıya bi baskı Ndiayeyi daha ucuza vermezsen elinde kalır politikası.
Yep West Ham Ndiaye icin teklif yapacak diye butun kanallara duyurdu Bulo. Oda tamamen yalanmis west hamlilar diyor bunu...fellaini ismi piyasayi dusurmek icin.

badu ptesi aciklanir buyuk ihtimalle 6-7m

Transferin birde kotu tablosuna bakin, gelenler iyide ya gidecekler?

Buyuk olasilikla bu oyuncular gidecek, ama hangi sartlarla gidecekler?

1. Oguzhan Kayar - 1 yil daha kontrati var - kiralik yada paf takima gider
2. Umut Gundogan - 1 yil - tek tarafli fes edilir , bir miktar para odemek zorundayiz
3. Tarik Camdal - 2 yil - sol bek alinmazsa takimda kalir
4. Koray Gunter - 1 yil - karsilikli fes edilir sozlesmesi
5. Cavanda - 2 yil - kiralik olarak verilir, maasini biz oderiz
6. Emrah Bassan - 2 yil - eger sinan giderse takimda kalir yada kiralik olarak gider
7. Nidel De Jong - 1 yil - parasini almadan bir yere gitmez. Belli olmaz parayi alip futbolu birakabilir
8. Ryan donk - 1 yil - ya parasini alir yada kalir
9. Sinan Gumus - maksimum 2m euro gelir ederiz bu transferde. 2den fazla verecek takim yoktur. o 5milyonlar hepsii pazarlama oyunlari

Neyse konuya gelelim, sizce buyuk bir zarara ugramacakmi takim? Bu isimlerden sizce hangii kalmali yada para kazandirir takima

Anadolu'dan aldığımız topçulardan yediğimiz kazıklar buradan Los Angeles'a köprü olur

Biraz yaşınız adamı olsaydınız belki sohbet edebilirdik ama gerek yok. Direk ihtiyacı felan böyle ergence söylemlerde bulunan birine muhabbet edilmez.

Voleybol ile giren birine art niyet taşımayan, kesinlikle kişisel hedef gözetmeyen hafif Fellaini'ye dokunduran mesaj. Muhabbet etmemeniz de çok önemli değil.

DF6StksWAAAcFC5.jpg

Voleybol ile giren birine art niyet taşımayan, kesinlikle kişisel hedef gözetmeyen hafif Fellaini'ye dokunduran mesaj. Muhabbet etmemeniz de çok önemli değil.

Her neyse hakaret edici sözler kullanmadım ben. Söylediğiniz direk fantezilerinizle baş başa bırakayım.

Juventus'lularda Melo'yu sırtında getirecekti kurtulmak için...Fellaini üst düzey futbolcu kendimize gelelim...ben alabilceğimizi sanmıyorum Mourinho banko oynatıyor çünkü...Manu taraftarı acaba orta saha mı alıyoruz da gidiyor diyor...çünkü adam almadan bırakmaz Mourinho

Saçma sapan iş yapıyorlar yine Belhanda'ya 10 milyon avro, Ndiaye'ye 7-8 milyon avro vermek neyin kafasıdır. Bu parayı İmbula'ya yatırsaydık yanına birde Fernando al sana 10 numara transferler.

Yine abuk sabuk paraları veriyorlar boş yere.

Yaw sol beke en kötü Strinic gelsin bu Carole manyağına mı kalacağız tüm sene

yok suymus yok buymus drogba chelseaye dondugunde kac yasindaydi, gelsin melo 1 milyonunu alsin gerekirse stoper oynar olmadi tudoru dover

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt