Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye ya da fellaini alınacak dedi cenk. Takip etmiyor musunuz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takip ediyorum da her söylenene inanmamayı öğrettiler sağolsunlar senelerdir.
Fernando'nun her konuda herkesle her detayıyla yüz kere anlaşılıp hala açıklanmamasına bir anlam veremiyorum. Hem de ligin başlamasına bu kadar az süre kalmışken. Altından bir bit yeniği çıkacak gibi geliyor.

rengim ndiaye ligde gecen sezonun en cok basarılı dripling yapan ikinci oyuncusuydu (birinci de tabikii bruma).
o yüzden, ndiaye bana göre fark yaratır. ondaki tek sorun anadolu kulübünden gelip büyük takım atmosferini kaldırıp kaldıramama riski.

fellaini'nin mücadele gücüne laf atan yok zaten de, o isi fernando' da yapabilecekken yanına hücum repertuarı daha yüksek bir oyuncu bakmakta fayda var diyorum.

Lemina ve imbula olabilseydi çok iyiydi ama olmadı, bu kadar az alternatifimiz olmaması lazım zaten.

kayserinini aldıgı bia daha çok forvet gibi.ama dejan meleg çok iyi transfere benziyo.seneye bjk falan kapısında yatar kayserinin.

Uyumsuz abi. Yine ileri top götürme sıkıntısı ve tempo sıkıntısı yaşarız.

Fernando ve Lemina iyi olurdu ;-)

Ndiaye büyük kulüp performansı gösterirse O da iyi.

Lemina olsaydı zaten on numara olmuştu orta saha.
Fellaini bana da uyumsuz gibi geliyor ama bi yandan da adam yıllardır epl temposunda oynuyor diyorum, Ndiaye anadolu kulübünden gelecek sonuçta.
Korkularımız yersiz olabileceğini de düşünüyorum.

sola Ben Arfa ya da Lens gibi birini alabilirlerse orta saha Fernando-Fellaini kaldırır....

Bu durumda LW de baya ofansif bir oyuncu olabilir.

Fernando - Fellaini defansı ve fiziki mücadeleyi baya sağlama alır.

İllerdeki 5 Ofansif Adam daha serbest ve atak oynayabilir bu durumda.

2facce6b55a21311d95173bb82840f27.jpg

Bu Fernando-Feghouli transferi inşallah Rosicky-Ledesma olayına dönmez

A brief update on this mini-saga, Galatasaray seem to be working very very hard on trying to get a deal done for Fellaini.

hmm

Hele Türk Ligi için bence 2 "DMC/6 Numara" fazla.

1 DMC ve 2X "8 Numara" daha çok iş görür.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Lemina ve imbula olabilseydi çok iyiydi ama olmadı, bu kadar az alternatifimiz olmaması lazım zaten.
Aynen ikisinden biri cuk diye otururdu ama olmadı işte. Lemina İmbula bulunuyorsa başka isimler de bulunur. Hatta Fellaini'nin bilerek ortaya atılmış olabileceğini, başka oyuncularla görüşüldüğünü bile düşünüyorum.

3-4-3 de oynayabilirsin...

be71c48d4b58fca55637e3d919e83e9b.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt