Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in dönmesi hakkında ?

Ünal Aysal: Galatasaray'a yenilik gerek. Eski takıntılardan kurtulmak gerek.

son 2 senedir selcuk/tolga/jose/bilal/emre orta sahalariyla oynayan Galatasaray ligin en cok gol atan 2 takimindan biri olmustur.

Yav hala anlamıyorsunuz milletin Fellaini gelmesin derken neden dediğini.

Fernando-Fellaini ikilisinde topu kim taşıyacak? Fellaini nin böyle bir özelliği mi var? Yıllardır Belçika da witsel le defour la oynuyor, manuda keza pogba, herrera. Everton da yanında yine böyle adamlarla oynadı. Fellaini ihtiyacımız olan en son adam. Alırsın sağlam bir 8 numara Moutinho benzeri, ondan sonra alırsan alırsın fellaini gibi bir adam. Yani olursa pek iyi olmayacak, akışkan bir oyun izleyemeyeceğiz çoğu zaman. Defansif açıdan tamam üst düzey olabiliriz ama hücumda çok sıkıntı olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklisin ama olasi bir 3-4-3 sisteminde fello-fernan basarili olabilir veya 3lu orta sahada Selcukla oynarlarsa biraz dengeli olurlar. Yawas oluruz ama fizik olarak domine ederiz ligi.

Bende pek sicak bakmiyorum hele 5 yillik toplam 30m maaliyeti dururken ama alinirsa efsanede olabilir a la Melo. Karakteri ve çaliskanligi buna cok musait. Kadikoy maçlari cok deli olur.

Badou gibi 26 yaşına kadar oynadığı en büyük takım Osmanlı olan, ne vereceği belli bile olmayan adama 5-6M gömmektense Fellaini gelsin. Meziyetleri, tecrübesi, neler yapacağı belli az çok. Badou da anadolu sendromu yaşaması muhtemel bir oyuncu.
İkisini de ben olsam almam ama mecburi bir tercih olacaksa da bu Badou değil Fellaini olur...
Öte yandan, söylediğiniz adam geçme - topu ileri taşıma gibi şeyleri Badou 90 dakika içerisinde ne kadar yapıyor? Asıl dikkat edilmesi gereken olay bu.

Çoğu kişi videoyu izleyip ovvv ne kadar da iyi bir oyuncu diyor. Bu adamın doğru düzgün 3-4 maçını izleyen kişi bu forumda 2 elin parmağını geçmez...

Bu ligde çirkef oyuncular her daim iş yapar. Fellaini de yeterince çirkef ve sert zaten...

Ne bodou ne fellaini.

Oraya konmasi gereken adamlar imbula, lemina tarzi adamlar.

Biz kiralamayi ogrenmeliyiz.

Bjk aboubakara 3.3 milyon odedi. Taliscayi 2 yilikk kiraladi.

Fellaini fernandonun alternatifi ki hic istemem.

Fellaini bu ligin ustunde bi oyuncu ama oyun tarzi olarak bize uymaz.

Ne bodou ne fellaini.

Oraya konmasi gereken adamlar imbula, lemina tarzi adamlar.

Biz kiralamayi ogrenmeliyiz.

Bjk aboubakara 3.3 milyon odedi. Taliscayi 2 yilikk kiraladi.

Fellaini fernandonun alternatifi ki hic istemem.
Abuubakara odedi ama bak adam gitti yerine mecbur yeni birisini alacaklar ve paralari yok bulamiyorlar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

böyle kerizler sayesinde bjk 2 yıl kiralık adamlarla şampiyon oldu.

keriz olmasınlar. ya bonservisle kitlesinler yada elde tutsunlar. kaliteli oyuncuyu kiralamak nedir yaw, hepte fiko ya denk geliyor.

umarım tek kiralık topcu alamazlar. adam gibi versinler bonservisi alsınlar. bi akıllı onlar degil.
Mirandayı kendi taraftarı çok seviyor Inter için Bonucci klasında birisi onlar için yanına Skriniarı da aldılar imlanı yok bu işin.

Benfica Taliscayı niye 2 sene kiraladı tek çözemediğim bu adam süper birisi ama Benfica bir türlü bu adamdan umutlu olmadı çok ilginç gerçekten.

Orta saha icin ndiaye ve fellaini'den baska 2-3 oyuncu daha oldugunu dusunuyorum. dusunmek istiyorum :)

Vay be Gladbach Iturbe yi kıralıyormuş. Hem de 11 Milyonluk satın alma opsiyonu ile.

Hâlâ ısrarla forvet almıyor herifler ya :D bizim orta saha olayı gibi iyice yılan hikayesine döndü.

sent via GSC

Badou gibi 26 yaşına kadar oynadığı en büyük takım Osmanlı olan, ne vereceği belli bile olmayan adama 5-6M gömmektense Fellaini gelsin. Meziyetleri, tecrübesi, neler yapacağı belli az çok. Badou da anadolu sendromu yaşaması muhtemel bir oyuncu.
İkisini de ben olsam almam ama mecburi bir tercih olacaksa da bu Badou değil Fellaini olur...
Öte yandan, söylediğiniz adam geçme - topu ileri taşıma gibi şeyleri Badou 90 dakika içerisinde ne kadar yapıyor? Asıl dikkat edilmesi gereken olay bu.

Çoğu kişi videoyu izleyip ovvv ne kadar da iyi bir oyuncu diyor. Bu adamın doğru düzgün 3-4 maçını izleyen kişi bu forumda 2 elin parmağını geçmez...

Bu ligde çirkef oyuncular her daim iş yapar. Fellaini de yeterince çirkef ve sert zaten...
Eğer izleseydin bilirdin badou nun oyun tarzını. Fellaini yi isteyenlerin çoğu 3 maç sonra fellaini yüzünden Belhanda ya da sövmeye başlayacak.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dünyada os mu kalmadı derken. fellaini capıdan kaç topcu alabiliriz?

fernando-fellaini ikilisi mevcut imkanlar dahilinde bile alınması bence cok zor topcular. gelmeleri kim ne derse desin büyük bir yönetim başarısıdır.
Fellaini net bir şekilde ihtiyacımız olan oyuncu profili değil. Oraya daha ofans gücü yüksek birisi gerekiyor. Ne kadar kaliteli olursa olsun. Fellaini'nin yanına çok iyi bir 8 numara alırsan o zaman dehşet olur ama Fernando-Fellaini'nin orta sahada bizim ligimiz için fazla defansif olacağı da bir gerçek.

Ben ofans gücünün abarttıkları kadar kötü olmadığını düşünüyorum kesinlikle. Everton'da 10 numara oynamıştı diye biliyorum. Sonra zamanla daha defansif bir oyuncu oldu. PL'den aldığın ofansı vasat olan adamlar bile bu ligde öttürme ihtimali yüksektir.
Bknz: Atiba gibi vasatın bile altında bir oyuncu bizim ligde neler yaptı.
Melo da bize gelmeden önce bu şekilde ofansı yüksek bir oyuncu değildi.

Ama konu bu değil. Buraya daha net bir oyuncuya ihtiyacımız var ofans yönünden.

Badou yerine Fellaini gelsin derim. Ama bu ihtiyacımız olan oyuncu profili olduğu veya benim istediğim anlamına gelmesin. Zorunlu bi tercih yapıyorum.

Yönetim başarısına da katılmıyorum. Başarı dediğin şey parayı basıp almak değildir. Senin benim gibi sıradan taraftara da yetki verseler, bu paralara alırdık bu adamları. Ne talep ederseler ''olur paşam'' demek mi yönetim başarısı. Bonservis ödediğimiz Gomis'e imza parası verdik renktaş. Bu mu yönetim başarısı?

Mirandayı kendi taraftarı çok seviyor Inter için Bonucci klasında birisi onlar için yanına Skriniarı da aldılar imlanı yok bu işin.

Benfica Taliscayı niye 2 sene kiraladı tek çözemediğim bu adam süper birisi ama Benfica bir türlü bu adamdan umutlu olmadı çok ilginç gerçekten.

talisca'nın yönetim yada hocasıyla sorunu vardı sanırım. gt bala bakki fiko ya çattı.

fiko+güneş aşırı şerbetli insanlar. umarım bu şerbet bu sene biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt