Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Çin'de mutsuz olan topçu yok mu yaw onlardan zorlasak ya Ramirez,Witsel,Paulinho ilk aklıma gelenler üçü de bizim takıma cuk oturur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallama olsa da bu konular geçmiştir. Dediği gibi 2 sene sonra bir 40 mluk transfer dönemi daha geliyor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N'Diaye transferinden fena kazık yiyeceğiz. Abartıldığı kadar iyi oyuncu olmadığını düşünüyorum. 2.Amrabat olarak tarihe geçer.
Sallama olsa da bu konular geçmiştir. Dediği gibi 2 sene sonra bir 40 mluk transfer dönemi daha geliyor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paulinho yu barça zorluyordu. O adamları getirmek çok çok zor. Hepsi en az yıllık 8-9 kazanıyorÇin'de mutsuz olan topçu yok mu yaw onlardan zorlasak ya Ramirez,Witsel,Paulinho ilk aklıma gelenler üçü de bizim takıma cuk oturur
İşte şimdiden gençleri serpiştirsek şampiyon oldukça o gençlerin değeri de artacak. Satış yapar takım yeniden yapılandırılır. Ama Özbek kardeşlere şu an için komisyon transferi lazım, otel dikecekler herhalde yinegündemdeki oyuncular gelirse 2 sene üst üste sampiyon oluruz. sonrasında takımın yas ortalamasını düsürmek icin otomatikmen 11'e genc min. 4 taze kan monte etmek gerekecek.
alper potuk gibi 45 dk lık topcu.
İki yıl öncesine kadar city banko oyuncusu ve uefa finaline kadar da marouane 11 oyuncusuydu. Taraftara bak 2 hafta içinde götü kalkıyor, beğenmiyorlar. Önlerine de belhanda ve ben harfa ikilisi ile 4-3-2-1 şeklinde akan beklerle oynarsak müthiş olur.Fellaini-Fernando orta sahası maçlara çıkmadan maç kazanır
ya adam zaten 10numara gibi oynadı ve kontra atak oynuyorlar. Neden bu kadar isteniyor anlamıyorum. Bizim takıma uyacak biri değil. Yaşı da 22-23 olsa neyse 27 yaşında.
O çöp dedigin adam bu ligin en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridirNdiaye çöpünü almaktansa Fellainiyi tercih ederim
Fellainin alternatifi ankarasporun çöpü
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeav he heO çöp dedigin adam bu ligin en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir