Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'de mutsuz olan topçu yok mu yaw onlardan zorlasak ya Ramirez,Witsel,Paulinho ilk aklıma gelenler üçü de bizim takıma cuk oturur

Ya herşeyi geçtim ndiaye ve fellaini ne alaka bambaşka oyuncular kim yaptırıyor bu transferleri acaba

Ortasahasinda selcuk olan takımın taraftari olup ta Fellaini yi begenmeyen futbol malıdır cahilidir sığırıdır

gündemdeki oyuncular gelirse 2 sene üst üste sampiyon oluruz. sonrasında takımın yas ortalamasını düsürmek icin otomatikmen 11'e genc min. 4 taze kan monte etmek gerekecek.
İşte şimdiden gençleri serpiştirsek şampiyon oldukça o gençlerin değeri de artacak. Satış yapar takım yeniden yapılandırılır. Ama Özbek kardeşlere şu an için komisyon transferi lazım, otel dikecekler herhalde yine

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

11565c7e252590539c79b55b2bf99bf2.png

Fellaini-Fernando orta sahası maçlara çıkmadan maç kazanır
İki yıl öncesine kadar city banko oyuncusu ve uefa finaline kadar da marouane 11 oyuncusuydu. Taraftara bak 2 hafta içinde götü kalkıyor, beğenmiyorlar. Önlerine de belhanda ve ben harfa ikilisi ile 4-3-2-1 şeklinde akan beklerle oynarsak müthiş olur.

Fellaini'nin iyi yada kötü olmasından ziyade tarz olarak aradığımız oyuncu olmadığını kabul etmek lazım önce

Bize dribling ile takımı hızlı şekilde öne taşıyacak biri gerekiyor.

Oyuncu tiplemelerinin doğru seçilmesi önemli ve şuanda ihtiyacımız Fellaini değil bence

Oyun stili olarak Ndiaye aradığımız tip bir oyuncu. N'diaye uygun fiyata olursa alınsın ama kazık yememek şart dünyada başka oyuncu mu yok

Yönetim şu scout ekibini bi kullansa çok iyi olacakta ama yok onlar daha iyi biliyorlar, 2.5 milyona scout ekibinin önerdiği W.Cyprien'i almayıp aynı fiyata Donk'u almaları ne kadar çok bildiklerini gösteriyor zaten. :)

Son düzenleme:
ya adam zaten 10numara gibi oynadı ve kontra atak oynuyorlar. Neden bu kadar isteniyor anlamıyorum. Bizim takıma uyacak biri değil. Yaşı da 22-23 olsa neyse 27 yaşında.

amrabat neden istendi? 2-3 calım attı patladı bi dedikodu her mac öyle adam geciyor böyle adam geciyor, cok süratli, süper ligin messi si, ligde gecemeyecegi defans yok. öyle bi anlattılar ki amrabat gelecek ve topla kalenin icine girecekti.

n'diaye'nin sürati ve adam eksiltmesine takılmıslar simdide. mental anlamda ne kadar yeterli? temposu Gs'de 90 dk oynamaya yeter mi? ve en önemlisi oynadıgı en büyük kulüp Osmanlı. Gs ile Osmanlı ya karsı rakipler aynı mentalite ile mi sahaya cıkıyor?

Bu mariano tam bir winnermış. Kazanmak için sağ bacagımı bile bırakabilirim diyor. Muslera,Maicon, MERT bana çok yardımcı oluyor dedi. La Muslera sen başımıza gelen en güzel şeysin ya

Mariano: Feguli çok iyi bir oyuncu, ispanyadan tanıyorum. Bize gelirse çok büyük katkı sağlayacaktır. Kameralar önünde çok utangacım, o yüzden böyle duruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt