Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ikiye bölünmüş Fellaini ve Badou konusunda. Fellaini'yi isteyen kısım Bülent Tulun aracılığıyla bizim adımıza teklif yapmış sözleşmenin altında da kendisi için Başkan Danışmanı yazıyormuş falan ortalık karışık.

everton da 12-13 sezonunda 10 no oynadı mesela, 12 gol 8 asist. sonraki sezon manu ya transfer oldu.

fellaini oyun görüsü, top kontrolü, tekniği ve üst düzey fiziği ile süper ligde her sekil fark yaratır.
12-13 diyorsun aradan 5 sene geçmiş bu adamın temposu hiç mi düşmedi. Ayrıca attığı gollerin çoğu ceza sahasına gelen ortalarla

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12-13 diyorsun aradan 5 sene geçmiş bu adamın temposu hiç mi düşmedi. Ayrıca attığı gollerin çoğu ceza sahasına gelen ortalarla

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne güzel işte duran toplarda tehlike yaratırız fellaini+maicon ile.

gecen sene manu da 47 maca cıktıgına göre temposu düsmemis.

atiba bundan 4 yas büyük dillerden düsmüyor. fellaini atiba ile oynar.

O yazan rakamlara Fellaini'yi alsak adamın futbolcu olduğu bile unutulur 3 sene o rakamlar konuşulur.

Bruma gibi bir yeteneği o paraya göndermek Galatasaray tarihinin unutulmaz mallıklarından biri oldu.

Şu çocuktan gelen paranın fazlasını abuk sabuk adamlara verdiler ya yazık günah.

Sol kanatta Bruma olsaydı süpriz bir oyuncu almaya da gerek kalmazdı.

bruma 1 yıl sonra bedava gidecekti.
kaldı ki yönetime 5 kez gitmek istiyorum diyen de kendisiydi. hak da veriyorum ona. herkes benım ayağıma bakacak kımse çalışmayacak . neyim ben takımın enayisi miyim ?
üstelik selçuk gibi adam benden çok kazanacak. yok öyle dedi ve gitti.
bu kaliteli yapılanmanın olacağını bilse belki de gitmek istemezdi.

Sever misin kendisini?

Kesinlikle.

Fernando'nun yanina b2b lazim, oyunu iki yonlu oynayan, topu alip ileri dogru tasiyan, takima ofansif anlamda katki saglayabilen ve orta sahayi hizli bir sekilde gecebilen oyuncu lazim. Badou'da bu ozelliklere sahip. Ha Badou olmazsa bile Badou tarzinda oyuncu lazim.

Fellaini - Fernando ikilisi topu alipta gidebilen oyuncu degiller.

Kesinlikle.

Fernando'nun yanina b2b lazim, oyunu iki yonlu oynayan, topu alip ileri dogru tasiyan, takima ofansif anlamda katki saglayabilen ve orta sahayi hizli bir sekilde gecebilen oyuncu lazim. Badou'da bu ozelliklere sahip. Ha Badou olmazsa bile Badou tarzinda oyuncu lazim.

Fellaini - Fernando ikilisi topu alipta gidebilen oyuncu degiller.
Badou büyük takımda iş yapar mı kafam da soru işareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt