Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF yönetimi, Şenol Güneş’e 3 maçlık teklif götürdü. [Hürriyet]

geçen günkü açıklamalarından dolayı, eğerki teklif götürürsek kabul edecek gibi. Önceliğim ailem ülkem Galatasaray demişti

Şenol göreve! Milli görevi reddetmek olmaz.

Bize 4 sene kaybettirdiniz, sıra Beşiktaş'ta.

u 17 ve u16 fatih terimin eline düşmeli,tudorun degil.96-2000 gibi olabilirizi

Fatih Terim: "Galatasaray'da UEFA'yı kazanan nesille çalıştım ama bu 2000 doğumlular onlardan daha potansiyelli." #AslanewsNostalji (2013)

terimin gelmesi selçuk ve yasinin kapı dışarı edilmesi demek.atalayın,recepin fatih terimin keşfettiği öz evlatların oynaması demek.

Hiç sevmiyorum ama şu anda gelsin. Şu ibne kuşlara inat gelsin desteğim tam.

BİLGİ - 'Galatasaray'ın Altın Jenerasyonu' olarak tanımlanan 2000'li futbolcuların çoğu, Fatih Terim'in projesiyle takıma kazandırılmıştır.

Ya su medyaya yani fener medyasina hakikaten helal olsun.Adamlar harıl harıl forvet arıyor burak yılmaz bizim için,beşiktaş için,ts için gündeme geliyor ama fb için konuşulmuyor bile.Ustelik en cok fenerin ihtiyacı var forvete biliyorlar yetersiz oldugunu cunku.mesela bugün terim ayrıldı şenol güneş gündeme gelir ama hocaları aykut kocaman gündeme gelmez çünkü besiktasi karistiracaklar.Adamlar medyayı harika kullanıyorlar helal olsun.

rvLMm1jORw_6gD_sNSCbGA.png

Ft'nin bize attığı son kazıktan sonra istemiyorum ama bu şartlarda daha iyi iyisi gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt