Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solbek
capue
konoplyanka
mousset
süpriz

Fellaini kumarı patladı ama Osmanlı'ya taviz verilmemeli değil 6,5 5'in üzerine çıkılmamalı işlerine geliyorsa ölüp bitirilecek bir oyuncu değil kesinlikle. O paralara Fransa'dan rastgele siyahi bir orta sahamız alalım en kötü onun kadar oynar zaten.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Scout ekibini dikkate alsalar 4-5 m € fiyata daha iyisini buluruz da hiç bir şekilde dinlemiyorlar

Cyprien ve Dembele'de dinleselerdi sadece bugün her şey çok güzel olurdu.

Scout ekibini dikkate alsalar 4-5 m € fiyata daha iyisini buluruz da hiç bir şekilde dinlemiyorlar

Cyprien ve Dembele'de dinleselerdi sadece bugün her şey çok güzel olurdu.
Ee taraftar saçma sapan hastaghler destekleyeceğine scout ekibe arka çıksa ki adamlar gayet iyi bugüne kadar gündemimize giren tabii sadece bizim duyduklarımız bile bugün Avrupa'nın devlerinden veya ortalama takımlarda yer edindiler kendilerine.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

feghouli ve fernando'nun bu hafta açıklanacağını ben de söylerim ben de mi duyumcuyum şimdi :(

DGAisL9WAAABDH7.jpg

Doğru ama...

Tudorun sesi mourinho ya göre çok daha kalin. Konusma stilleri hemen hemen ayni Hahahah

Bence Linnes hiç yabana atılacak bir oyuncu değil, kısaca sol back gerek yok, bence.

Başıma bişi gelmeyecekse, Tolga şimdilik iyi bir yedek olacak ama Fernandao gibi bir dm gelirse ondan öğrenecekleriyle bizim ileride vazgeçilmezlerimizden olacağına inanıyorum.

Bence Linnes hiç yabana atılacak bir oyuncu değil, kısaca sol back gerek yok, bence.

Başıma bişi gelmeyecekse, Tolga şimdilik iyi bir yedek olacak ama Fernandao gibi bir dm gelirse ondan öğrenecekleriyle bizim ileride vazgeçilmezlerimizden olacağına inanıyorum.
Beyni olsaydı haklı olabilirdin.

sol kanat zaten alınacaktı.sneijder de gidince hem sag kanat hem sol kanat dediler.sürpriz olamaz sol kanat...

Misturoglu devam edecekmi terimin tazminatının akibetini takip etmeye

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt