Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor - Ben Arfa imkansiz uyusmaz

21 yasinda velet BRumayla bile basa cikamadi adam

Ben Arfa maliyetiyle o riski almaya değer mi bilinmez. Türkiye ligi için çok yüksek meblağlar. Sonuçta Sergen modeli bir adam. Tutarsız. Bence böyle şahsi yeteneklerden ziyade takım oyununa katkı verecek adam tercih edilmeli. Artık takım oyununu iyi oynayan ekip başarılı oluyor futbolda. Fener alırsa da büyük risk almış olur.

Kanatlara alabilecegimiz ligin icinden gecebilecek 3 oyuncu var piyasada suan bence

FEGHOULI - KONOPLYANKA - JESE RODRIGUEZ

Birini aldik ins

#25 Fernando hayırlı olsun camiamıza.

fernandonun yanında selcuk oynayacaksa hiç bi anlamı yok transferlerin
Cenk Ergün 8 numara alacağız dedi. Felaket tellalığına gerek yok. Transferler gecikti, takım hala çöplerle dolu ama ilk 11'de Feghouli'nin katılımıyla şimdi 7 oyuncumuz olacak. Minimum 2 adam daha alacaklarına göre ilk 11'de 9 klas oyuncu olacak.

Kanatlara alabilecegimiz ligin icinden gecebilecek 3 oyuncu var piyasada suan bence

FEGHOULI - KONOPLYANKA - JESE RODRIGUEZ

Birini aldik ins

Nani'yi alamıyorsak Jese'ye hemen çökmek lazım kiralık olarak.

HTC 10

Muslera

Maicon Serdar Tolga

Mariano Fernando N'Diaye Linnes

Feghouli Belhanda

Gomis

Dancing-Baby-GIF-Image-Download-7.gif

Cenk Ergün 8 numara alacağız dedi. Felaket tellalığına gerek yok. Transferler gecikti, takım hala çöplerle dolu ama ilk 11'de Feghouli'nin katılımıyla şimdi 7 oyuncumuz olacak. Minimum 2 adam daha alacaklarına göre ilk 11'de 9 klas oyuncu olacak.

Nani'yi alamıyorsak Jese'ye hemen çökmek lazım kiralık olarak.

HTC 10

evet ama 9 tane çöp var takımda asıl onları gondermek sorun olacak

Madem burak Trabzon'a gidiyor, satıverelim ekürisi Selçuk'u. Oldies but goldies oynasınlar :d

Strinic'i Burnley,Wba,Zenit,Watford ve biz istiyormuşuz.Kulubu yaklaşık 9 milyon istiyomuş :confused:

Dümdüz bi topçu gibi geliyodu bana ama kimseyi almayacaksak gelsin diyeceğimde bunu bile ucuza alamaz bizimkiler.

Yalnız şaka maka gececi tayfa olarak Fernando haberine sevindik, uyuyan tayfa uyanınca öğrenecek :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt