Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece millet niye Fernando gelişmiş gibi konuşmuş anlayamadım galiba belli bir sure sonra psikoza girmişler :)

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü Adam gece havalimandan bir resim attı.

709f3613a9c97c0628d36b90d3a21de6.jpg

BREZİLYALI MÜJDEYİ VERDİ

Yıldız futbolcu Fernando, bu sabah saatlerinde Instagram hesabından yola çıktığını resmen duyurdu. Fernando’nun paylaşımı sonrası heyecanlanan Galatasaraylılar, Brezilyalı yıldızın ne zaman İstanbul’a geleceğini merak etmeye başladı. Edinilen bilgiye göre Fernando, bugün akşama doğru İstanbul’da olacak.

Skorer

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
uzatmaya gerek yok aslında arda da ben arfa da mental olarak düşük oyuncular..ergence tavırlara girebilirler 2si de riskli transfer ..Ama ben Ardanın bir şekilde daha faydalı olabileceğini düşünüyorum bildiği bir ortam kendini burada kral gibi hissediyor..
Formda bir arda 15 gol 10 asist yapar ligde ben arfa o kadar atabilceni sanmam arda takım oyuncusu ben arfa free

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne güzel sıkıyorlar ama. Lucas Moura diyor adam. Bu Lucas zamanında tek sağ kanat oynamak istediği için sürekli yedek bekletildi Ibrahimovic zamanında. Çünkü Cavaniyi sağ tarafta oynatıyorlardi, Lucas sonradan giriyordu. Ara sıra sol kanat oynadı ama genellikle hep sağ.

Oraya Feghouliyi alan kulüp gidip Lucası mı isteyecek? Buna inananın aklından şüphe ederim ki quakerboy kendi inanmış demek. Hadi yönetim saçmaladı, 10 milyon bonservis versen sana belki formasını verirler.

Çünkü Adam gece havalimandan bir resim attı.

709f3613a9c97c0628d36b90d3a21de6.jpg

BREZİLYALI MÜJDEYİ VERDİ

Yıldız futbolcu Fernando, bu sabah saatlerinde Instagram hesabından yola çıktığını resmen duyurdu. Fernando’nun paylaşımı sonrası heyecanlanan Galatasaraylılar, Brezilyalı yıldızın ne zaman İstanbul’a geleceğini merak etmeye başladı. Edinilen bilgiye göre Fernando, bugün akşama doğru İstanbul’da olacak.

Skorer

GSC App VIP Edition 1.0 ™

nedense benzetemedim fernandoya, kafa yapisi baska, saclari var, anlamadim!

Moting'i alalım sol,sağ kanat,forvet her yerde kullanırız.

De Jong zu Mls'ten bir takım...çok şükür kurtuluyoruz darısı Cavanda,Donk,Tarık,Hakan,Selçuk ve Yasin'e

Aziz başkanım gene tebessum ettirdi. Karikatür gibi adam yaw.

Feghouli de ariza cıktı ya. Anlaşma olmasına rağmen sürekli erteliyor gelmeyi. Fernando ismi daha geç cıktı ama daha erken gelecek gibi

Moura kiralık olsa bile imkansız bir transfer konuşmaya bile değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt