- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Tudor: "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Belhanda." :/
"sonra birden baktım sakatlanmışım"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor: "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Belhanda." :/
Yöneticiler: "Galatasaray’ın Teknik Direktörü Tudor’dur. Fatih hocanın bir süre dinlenmek isteyeceğini düşünüyoruz." (Futbol Arena)
Bu haberi ben bile uydurabilirim şuan için.
:asd22::asd22:Tudor: "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Belhanda." :/
Hocam kendisine karşı toplu, organize karalama kampanyası ve saldırı yürütüldüğünde daha da hırslanıyor ve muhakkak başarıyı yakalıyor. Şimdi de böyle bir süreçten geçiyor. Rıdvan, Arda, Oğuz, Rüştü, Aykut, Şenol denen leş herifleri susturmak adına o bize, biz de ona ihtiyaç duyuyoruz.
Oyle hakkaten deİğrenç bir dönem.
Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven: "Ndiaye için şu an bir anlaşma çıkmadı. Daha önce yapılan teklifi Cenk Ergün ile yinelediler.Bize futbolcu önermediler. Aslında biz oyuncu almayı düşünmüyoruz.Galatasaray’ın önerdiği rakam futbolcusuz 5 M €. En az iki katı demeyelim ama bu miktarın üzerine çıkmalılar.""
Kim diyor sen mi?Ulan su feguli, fernando, badou falan gelseydi bari. Şimdi hepsi rafa kalkmis.
Adamlar akıllı bizim çöpleri kabul etmiyorlarYağlıyolar kazığı iyice. Ustelik yağı da dursundan tedarik ediyorlar.