Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vatan millet sakarya ha. Kolay gelsin burası Türkiye imla yerine küfür kısaltması kullanılıyor, özellikle futbol taraftarlarının tek bildiği sokmak, çıkartmak. Yel değirmenleriyle olan savaşınızı bahsettiğiniz ruh ile her mecrada gerçekleştirdiğinizden en ufak şüphem yok.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mümkün olduğu sürece evet her mecrada kavga ederim. Bu benim için bir görev. Size de hayatınızda başarılar...

U3bTMxZy_bigger.png
CNN TÜRK SporOnaylanmış hesap @CNNTURKSpor 2 dk.

#SONDAKİKA Galatasaray, transferi 7 milyon euro'ya bitirdi

Donk kasinpasada da bok gibiydi. Ben hiç beğenmezdim. Hatta eb çok laf söyleyen de bendim ama ndiaye daha iyi bir oyuncu ama 7 eder mi etmez . Hayırlı olsun demek düşer bize

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk şimdiki görüntüsünden binkat iyiydi bence , 2 milyonluk topçuydu tıpkı ndiayenin avrupa kuluplerinin ilgisi yalansa 4 edeceği gibi.
Donk'da üzen komisyon yiyip serbest kalacak oyuncuya para vermesiydi bizi çıldırtan bide .

Ligdeki topçu 5den fazla kolay kolay etmez,etmemeli,verilmemeli.

Ryan Donk-Badou ikilisini ligde yaratacağı sükseyi düşünmek mutlu ediyor Orta saha budur

Donk şimdiki görüntüsünden binkat iyiydi bence , 2 milyonluk topçuydu tıpkı ndiayenin avrupa kuluplerinin ilgisi yalansa 4 edeceği gibi.
Donk'da üzen komisyon yiyip serbest kalacak oyuncuya para vermesiydi bizi çıldırtan bide .

Ligdeki topçu 5den fazla kolay kolay etmez,etmemeli,verilmemeli.
7 milyon cok kimse inkar edemez ama artık 39383i kere geri dönüp pas verecek adam olmayacak orta sahada

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 milyon euro harcadik,

12.5 Milyon euro Bruma
2.6 Milyon euro Podolski
2.0 milyon euro Semih Kaya

Etti 17.1 milyon euro, demekki 22.8 milyon euro harcamissik, zaten her transfer donemi 20 milyon euro harciyoruz

Bilmiyorum da Allah Çapsız a Ünal Aysal şansı versin yoksa kulüpten öndan daha kötü şartlarda kaçacak....

Şu kulübün yönetimine yıllardır ekonomiden anlayan biri gelmedi arkadaş ya.

Badou'dan hiç ümitli değilim. İnşallah yanılırım. Bence Badou önde Selçuk-Fernando arkada Belhanda solda oynayacak. Bundan sonra olursa sol bek transferi bekliyorum. %90 ihtimalle transferi kapattığımızı düşünüyorum.

Ndiaye gireceksiniz b.k gibi trasfer olacak selcuktan daha mal bir oyuncuya 7 milyon e veriliyor akıl alacak iş değil 7 milyon e fakir fukaraya dagit bari.

Manchester City'nin Türkiye şubesi gibiyiz. Futbolculara değerinin hep fazlasını veriyoruz

Mert Günok: "Galatasaray'ın da teklifi oldu ama daha çok forma şansı bulacağıma inanmam ve Abdullah Hoca'nın varlığı belirleyici oldu."

Iyi kazık hayırlı olsun
3 liralık oyuncuya 7 ml vermek
Hemde 27 yaşında 3 kez milli olmuş adama
Millî takım konusuna tam hakim değilim
Ama çok az oynadığını biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt