Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorun kalacagini zaten 3 5 gun once dedi cenk daha beinsports'a.
bizdeki öyle kuru bi umut

Tudor kalacak dediklerin de Terim milli takım başındaydı, bence gelme ihtimali yüksek çünkü 2 senedir şenol güneşi basın öyle bir noktaya getirdi ki terimden iyi gösterildi terim sahneye çıkacaktır sırf egosu yüzünden de olsa gelecektir :D

Ostersunds maçından beri Galatasarayla alakalı takip ettiğim herşeyi unfladım , sadece okuyorum burayı ama Terim hayalini boşa kurmayın.

2018'de seçim varken Terim hayatta gelmez bu takıma Dursun Özbek'in kalacağı ya da gideceği belirsizken.

En temel örneği Adnan Polat görevden ayrılmadan önce istedi gelmedi aylar sonra Aysal'ı kabul etti.

Kendinize iyi bakın.

Gene guest moduma dönüyorum ruh sağlığım için.

Tudor kalacak dediklerin de Terim milli takım başındaydı, bence gelme ihtimali yüksek çünkü 2 senedir şenol güneşi basın öyle bir noktaya getirdi ki terimden iyi gösterildi terim sahneye çıkacaktır sırf egosu yüzünden de olsa gelecektir :D
dursun gittikten sonra ali dürüstle falan toplanip gelseler keske
Ben bu yonetime geleceğini sanmam
Fatih terim ismini tasiyama özbek brothers
Altinda kalir ezilirler

o zaman Selcuka küfür fiestasi devam etmeli maclarda

dursun gittikten sonra ali dürüstle falan toplanip gelseler keske
Ben bu yonetime geleceğini sanmam
Fatih terim ismini tasiyama özbek brothers
Altinda kalir ezilirler

Terim onlar için gelmez taraftar için gelir çünkü 3 sene önce bizi üzerek ayrıldı ve telafi etmek isteyecektir mesela 2 ay önce olsa bu yönetim teklif götürse kabul etmezdi çünkü yaptıkları ve yapacakları transfer politikası az çok belliydi hep başarısızlıktı ama bu sene kurulan kadro pahalı da olsa başarıdır ve Terim için aykut, ersun ve şenol'un aynı ligde olduğunu düşünürsek tamamen egosunu gösterme fırsatı olacak. Dursun özbek anahtarı Terim'e versin gitsin parasal konulara baksın Terim de tamamen sportif işlere baksın bence olabilir

Terim onlar için gelmez taraftar için gelir çünkü 3 sene önce bizi üzerek ayrıldı ve telafi etmek isteyecektir mesela 2 ay önce olsa bu yönetim teklif götürse kabul etmezdi çünkü yaptıkları ve yapacakları transfer politikası az çok belliydi hep başarısızlıktı ama bu sene kurulan kadro pahalı da olsa başarıdır ve Terim için aykut, ersun ve şenol'un aynı ligde olduğunu düşünürsek tamamen egosunu gösterme fırsatı olacak. Dursun özbek anahtarı Terim'e versin gitsin parasal konulara baksın Terim de tamamen sportif işlere baksın bence olabilir
terimin problem olduğunu düşünmüyorum gelir yani
problem ozbek brothers

Dursun cok garip bi varlik bu tudor inadindan vazgecmez lucesfu falan gelir direktör olarak sonuna kadar idare ettirir ya

Bu kurulan takım Terim'le oynarsa +10 puan farkla martta şampiyon olur
Tudorla oynarsa +2-3 puan farkla mayısta şampiyon olur

Kadro inanılmaz kaliteli olmaya başladı şampiyonluktan başka çaremiz yok

Fatih Terim Arda,Rüştü ve kebapçı olaylarını unutturmak isteyecektir. Ek olarak Ersun Şenol ve Aykut'u bir arada tokatlamak da cabası

Dursun Özbek'in eşi bile uyumadan önce yastığa başlarını koyduklarında ''Son çaren Terim '' diyordur Dursun'a

Dursun Özbek'in eşi bile uyumadan önce yastığa başlarını koyduklarında ''Son çaren Terim '' diyordur Dursun'a
Dursun tam haklısın demek isterken, karanlıkta
arkadan bir ses

"Sanmam" der.
7b9c38d99d37506dc55b083e3abdbbdf.jpg

:D

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Birazda #Nostalji

'Zeki Müren bana tecavüz timi yolladı'

Adnan Şenses'in ilk parladığı zamanlar... Zeki Müren önce fedailerine dövdürüyor sonra da Müren'in iki adamı Şenses'e tecavüz tuzağı kuruyor. Ama tuzaktan kurtulmayı başarıyor. Ve zamanla çok iyi dost oluyorlar.

Bu hafta MOLA konum sahnelerin 50 yıllık kara kutusu Adnan Şenses.

Koltuk minderine bile Zeki Müren resmi işlenmiş, çok seviyordun demek?
- Sevmek ne kelime, tapıyordum ona. Ama gaddar adamdı, acımasızlıklarını gördüm.

Aykut Işıklar anlatmıştı, "Zeki Müren Adnan Şenses'i dövdürttü" diye...
- Hem de kaç defa. Tecavüz timi bile yolladı üzerime.

Tecavüz timi mi, o ne abi?
- Zeki Müren, İstabul'un hatırlı ve namlı adamlarından H.T. ve S.Y.'yi ayarlamış. Bunlar her gün ön masa yapıyorlardı. Dostluğumu kazandılar. Gece âlemlerine beraber çıkıyorduk. Ateş Böceği Ercan beni severdi, ihbar etti: "Sana yazık olacak. Bunlar Zeki'nin adamı. Bir eve çağırıp, içirecekler, sarhoş olunca da soyup sana tecavüz ederken fotoğraflarını çekecekler."

'BANA SÖKER Mİ BUNLAR?'
Birkaç gün sonra aynen dediği gibi oldu. O iki adam gece kulübünden sonra beni Kurtuluş'ta bir eve davet etti. Durmadan içki uzatıyorlar bana. Yahu ben Karagümrüklüyüm söker mi bana? İçer gibi yapıp buz kovalarına döktüm. 1-2 saat sonra ben değil bunlar sızdı. Ben de onları soyup çıplak bıraktım. Dolaptan yumurta alıp akını da üstüne başına buladım bunların. Ertesi gün uyanınca "Ava giderken avlandık" demişler. Ben bunlara kötü bir şey yaptım ve fotoğrafladım zannedip korkuyla yanaştılar bana. Durumu açıkladım, rahatladılar, bir daha da ilişmediler. Yıllar sonra Zeki Müren bizzat itiraf etti, "Seninle çok uğraştım, ezmek istedim ama şimdi seviyor, saygı duyuyorum" diye. Çok sıkı dost olduk. Her yaz Antalya'ya otele giderdik.

neredeyse bütün gelişmeleri sözlükleri okudum. terim korkusu sarmış dahili ve harici bütün şerefsizleri. terim ulan bu terim. galatasaray taraftarı olarak yaşadığım bütün güzelliklerin mutlulukların neredeyse tamamında bu adam var. tamam benimde kalbim kırıktı ama insan sevdiğine kırılır. gel hocam gel. rüştüye, ardaya, rıdvana, aykuta, çakma filozofa, tüpçüye, kıralın kim olduğunu göster. severiz, kızarız , küseriz ama çakala. sırtlana da yedirmeyiz. savaşacakmısın hocam bu kahpelerle. rıdvanla, tüm çakallarla.... biz hazırız 30 milyonluk taraftarın hazır. son bir iş hocam son bir iş. gel ... kızsakta kırılsakta yine gel.ne sen bizden ne de biz senden ayrılamayız hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt