Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu yönetimle gelmez !

Terim Sene Sonu bu sözde başkan gidince yeni başkan kim olursa olsun onunla beraber gelir ve 2-3 yıl tekrar hanedanlık kurar Albayrak ve TFF görevinden ayrılırsa Ali Dürüst'te bu oluşumda yer alır.

Luce ve ft'nin + apo'nun florya'da olması halinde Galatasaray'ın başarısız olma ihtimali çok düşük.

Lucescu+Fatih Terim birlikte olmaz arkadaşlar Lucescu Fatih hocayı kovabilir mi...hayal bile kurmayın bence Luce teklifi reddeder...Fatih Hoca'ya yöneliriz

Luce'de kovma gibi bir yetki olmaz.
Sadece futbolcu önerip üst akıl olur

Ft - apo florya'yı alır
3-4 brezilya'lı genç önerse yeter bize

Lucescu'yu sportif aş yöneticisi olarak alırlasa ffp maaş bütçesine yansımayacak alacağı maaş....başka kanaldan ödenir maaşı....sanırım plan bu

Can Topsakal: "Lucescu tüm futboldan sorumlu olacak. Belki onu Sportif A.Ş yönetim kuruluna da alacağız."

İşin gerçeği Terim bu yönetim ile çalışmaz 2018 seçimlerinde aday olacak Adnan Öztürk yanına Abdurrahim'i ikna ederse Terim ile sezonu açarız seneye

Biraz beyin varsa
Ft luce apo üçlüsüne bırakırsın futbolu sen kenara çekilirsin

Ne tepki alırsın ne bişey
Başka konulara odaklanırsın
Transferleri yap ve çekil şu futbolun başından git otel mi yapıyosun salon mu yapıyosun onlarla ilgilen.

Mariano da Cuma aksami gelmisti yanilmiyorsam. Yarin Feg gelir

transferleri yetiştiremiyorlar Lucescu sadece bu sorunu çözse yeter

Sa

giphy.gif
Şu adama Galatasaray i sattı diyen adam kuştur

lucenin yönetim politikasi iyi en azindsn genc oyuncunun degerini biliyor

o zaman 20 milyon taraftar kuş 5 milyon gerçek Galatasaraylı tmm

Lucescu görüşmesi için randevu önceden alındı, görüşmeyi de Dursun Özbek yapacaktı ama Fatih Terim olayı olunca kişiler ve roller değişti...
Ac_yaycili

Isin yoksa simdi bide transfer yapmak icin lucenin onayini bekle..
Kirk yilin basi bi dogru isimlerle ilgileniliyordu onunda icine edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt