- 31 Aralık 2015
- 14.568
- 9.500
- 1.588
Ön liberoya aşırı odaklandık, doğrusu da bu ama sol taraf bildiğin felç durumda şu an. Ön liberoya iyi adamlar alıp sola hiç takviye yapmazsan yine bir anlamı olmayacak bu işin.
Orasi da ayri bi dert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön liberoya aşırı odaklandık, doğrusu da bu ama sol taraf bildiğin felç durumda şu an. Ön liberoya iyi adamlar alıp sola hiç takviye yapmazsan yine bir anlamı olmayacak bu işin.
Ceza sahasına dalan bir 8 numaraya ihtiyaç var, badou da o işi layıkıyla yapar.Tolga'nın mevkisineyse hepsine okey derim ama yanındaki adam için skorer birisi olması mutlak şart.Hagi gibi Alex gibi skorer 10 numaran yoksa arkadaki adamlardan birisinin muhakkak golcü olması lazım.Hele hele bizim kanatlar da dökülüyo ki daha da elzem skorer bir orta saha
al al bitmiyor ilk 11i tamamlasak kulübe patates
Tolga'nın mevkisineyse hepsine okey derim ama yanındaki adam için skorer birisi olması mutlak şart.Hagi gibi Alex gibi skorer 10 numaran yoksa arkadaki adamlardan birisinin muhakkak golcü olması lazım.Hele hele bizim kanatlar da dökülüyo ki daha da elzem skorer bir orta saha
2012 de de kulübe leşti sadece riera girip çıkıyordu birde bi kaç maç sercan malı oynamıştı![]()
Orasi da ayri bi dert
üstadın yerini kimse tutamaz ama 2. sezonda gayet iyiydi, izlemeni tavsiye ederim. 1 ile pek aşağı kalır yanı yok.üstad ölünce bıraktım ben fargoyu 2.sezonu izleme ihtiyacı hissetmedim sence doğrumu yapmışım cengiz kardeşim
Ndiaye yardırıyor değil mi.osmanlısporda bile fark yaratamayan adam bizdemi yardıracak .
Bence Fernando işi yattı. Hiç bir haber yok kaç gündür . Şu an sadece N'diaye'yi bitirmeye çalışıyorlar. Selçuk'u izlemeye hazır olun bir sene daha. En iyi ihtimal Donk- N'diaye falan yapar Tudor. Ya da son gün bir uyduruk transfer olur. Bkz: De Jong.
ndiaye m.denizli tabiriyle 8.5 ve 10.5 numero ne net sekiz ne net 10