Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çöpü yav? Fener, Atıf'ı almadan önce adam ligin en iyi oyuncularından biri deniyordu. Sonrası malum. Olcan, TS'nin en iyi adamı gibi gözüküyordu, Donk için EPL'den talipleri var deniyordu. O dönemleri hatırlamasak ciddi ciddi dediklerinize inanacağız
Olcan la donkun olmayacağı gün gibi aşikardı. Atıf ta fbnin en bok dönemine geldi. Yoksa iyi topçuydu ama takım takım değildi

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertan Süzgün'e inanıp kulak asan ciddi maldır. Bein Sports ve ne kadar sevmesem de Ali Naci ve Nevzat'ın söylediklerine inanmak lazım. Çünkü bu 2'li sürekli yönetimin kıçını yaladığı için bizimkiler haberleri bunlara sızdırıyor. Evren Göz ise daha önce söylenen şeyleri yeni olmuş gibi sonradan yazan bir tip.

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Galatasaray'dan bazı haberler aldım. Biraz değinelim.

1) Tudor, sol bek, 6 numara, 8 numara, kanat, alternatif forvet hatta bir de alternatif savunmacı istiyor.
Ertan Süzgün @ertansuzgun

2) Feghouli transferinin bitmesine az kalmış. Badou için 6 milyon Euro'ya kadar çıkıldı. Badou için West Ham, Stoke ve Trabzonspor da var.

3) Sol bek için listede Yunanistan'dan bir futbolcu var. Somut adımlar olursa ismini yazarız.

4) Eren ve Gomis'in yanına hem rekabet edecek hem maliyeti az bir isim bakılıyor. Türkiye'den bir futbolcu olma ihtimali çok yüksek...

5) Acil transferler sonrasında hocanın kafasında bir stoper düşüncesi var. Derinlik yaratacak ve maliyeti uygun. Türkiye'den biri olabilir..
Ben bu adamın bildiği bir şey görmedim. Selman öztürk bile daha çok tutturuyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertan Süzgün'e inanıp kulak asan ciddi maldır. Bein Sports ve ne kadar sevmesem de Ali Naci ve Nevzat'ın söylediklerine inanmak lazım. Çünkü bu 2'li sürekli yönetimin kıçını yaladığı için bizimkiler haberleri bunlara sızdırıyor. Evren Göz ise daha önce söylenen şeyleri yeni olmuş gibi sonradan yazan bir tip.

İbo Seten'de fena değil bu arada. Genelde tutturuyor. Onu da ekleyeyim.

Mert Günok'un sözleşmesi feshedilmiş, yarın İstanbul'a geliyormuş

Yarim saat sonra Tottenham - Roma maci var, Cengiz yedekte

Bu Badou nun Ingiltere den talipleri var diyorlardı. Kaynak yerli basın mı yoksa yabancı basın mı ona göre konuşmak lazım.

sent via GSC

N'diaye için 5.5+Satıştan yüzde 20 pay veya 6+Satıştan yüzde 15 pay en makul olan teklifler.Şampiyonluk bonusu falan da konulabilir.Yanına 1-2 çöp iteleyebiliriz ama öyle yüksek maaş veriyoruz ki imkanı yok bunun

West Ham'in da Badou'ya ilgisi ciddi, 2-3 gun once Sky Sports muhabiri yazdi zaten, biz ve West Ham talipmisiz, Newcastle de teklif yapmayi dusunuyormus.

Benim anlamadigim bu ingilizler 4e 5e bakmazlar isterlerse hemen alirlar. Muhtemelen bizim ligde oynayan bir oyuncuya 10 milyon vermek istemiyorlar.

Sol kanat için Palace'den Sako olabilir mi?İzleyen var mı bu adamı.Fiyatı çok mu yüksek çekerler

Çalışma izni sorunu oluyor bazen yabancı oyuncularda o yüzden de Ingilizler geri adım atmış olabilir yani illa para sorun olmamalı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt