Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin baslamasina 2 hafta kaldı. Feghouli ve fernando bu hafta bitmeli artik uzadıkça uzadı.

Gsc'de son dönem hatırı sayılır miktarda kuş artışı gözüme çarpmakta lakin hepsinin listesini tutuyorum. Müsterih olunuz adminlerden evvel biz geliriz.
Baskanimiz az vakitte buyuk işler yapti. Belhanda maicon gomis Riva Florya =vizyon
Herşey ortada başka kanita gerek yok

Gormeyen gözler gorsun isitmeyen kulaklar isitsin: Galatasaray başkani dursun Özbek!!

Her anlamda bir Başkan nasıl olmamasının net cevabısın Dursun

Bu yıl daha lig başlamadan mahvettiler takımı . 2 hafta sonra lig başlayacak . 5,6 mevkin bomboş . Takım bir tane hazırlık maçı oynamadı . Yemin ederim bu yönetim 2.lig takımını bile yönetemez

Eger feguli ve fernando transferlerinde aksilik cikarsa bu sene cidden kumede kalma savasi verebiliriz

Düşünüyorum, Venkör-Fernando orta sahası Selçuk-Tolga'dan daha iyi hücum yapar, Badou-Lemina orta sahası da Selçuk-Tolga'dan daha iyi defans yapar. Bu nasıl bir kadrodur omg. O yüzden artık düşünmüyorum kim gelirse gelsin lan.

Ilk 5 hafta sonunda ligde 11. sırada kendine yer edinen bir Galatasaray görüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Eger feguli ve fernando transferlerinde aksilik cikarsa bu sene cidden kumede kalma savasi verebiliriz
uzun suredir bu baglamda anadolu kuluplerini izliyorum.
karabuk ve sivasspor'u her halukarda altimiza aliriz, malatya ve alanya'nin hucum hatti iyi umarim defansa transfer yapmazlar. Kasimpasa, Akhisar ve Gencler ile de cekisiriz, gerisi bizden guclu malesef.

----------------Gomis----------------
X------------------------------------X
---------Belhanda----X-------------
-----------------X---------------------
X---------X-----------Maicon---Mariano
--------------Muslera-----------------

Denayer yatmis Miranda icin girisimler baslamis Türkiyede habercilik bu kadar basit abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt