Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçin beyler Terim haindir falan. Ben de o dönemden dolayı kızgınım kendisine ama takımı küllerinden doğuracak ve en önemlisi Selçuk'un yiyemeyeceği tek adam Terim'dir.

Başka bi cevap veremezsin de zaten.
Aysalı seven bi insan olarak aralarında anlaşmazlık yüzünden bu takımdan koptu fatih terim.

Sonra ezeli rakibine mi imza attı?
Milli takıma gitti
Kafanızda hayal kurmussunuz onunla kendinizi kandırıyosunuz.
TFFle kriz icinde olan kulubu milli gorev kutsaldir diye aninda satan ebemdi zaten

im para tor uzak dursun italyada bi kuluple anlasip bol bol big brother izler artik insallah

sneijder-belhanda -atalay 10 numara rotasyonumuz böyle de iyi.sneijder de gelsin.

Şu an içinde bulunduğumuz durumun sorumlularından birisi de im"para"tor dediğiniz kişidir. Eziklerle farkı açacağımız dönemde botoksluyla yaşadığı sorunları ( ego tatmini ) bahane ederek Galatasaray düşmanı olduğunu her kulvarda belli eden, ortaya koyan şerefsiz tüpçünün kucağına gitmiştir. Milli dava edebiyatı yapanlara tavsiyem senelik aldığı ya da cukkaladığı meblağı bir öğrenmeleridir. Dolayısıyla bu zatı hain olmaktan çıkaracak ( benim gözümde ) bir söylem ve kanıt yoktur. Sonuç olarak tüpçü hedefine ulaşmış ve son dönemdeki olayları bahane ederek mendili çöpe atmıştır....

Normalde Tudor ile yola devam etmenin doğru olacağını düşünüyordum çünkü Lucescu tekrar bizde tutarmı belli değildi ve kısa süremiz vardı fakat bu saatten sonra Terim'i getirmeli Dursun yoksa Terim boştayken her puan kaybında Terim tezahüratları olucaktır.Bunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Dogru Rakiplerden fark yedigimizde(Fener(6:0),Real(6:0)vs...)da Takimin basinda olan Adam.Bir firsat buldugunda Takimimizi satip giden Adam.Galatasarayimizin basindayken Demirören ve Fedarasyona sallayip yüksek Maasla teklif aldiginda herseyi unut bizi satip ve Imza Töreninde gülücükler dagitip Demirörene 40 yilik Dost gibi sarilip Mili Takimin basina gecen Adam.Galatasarayimiza her geldiginde bir sürü Para harcatip Transferler yaptiran(Canaydin dönemi ve Aysal dönemi)ve bu harcattigi Paralarinin cilesini hala cekiyoruz.Onun yüzünden yapilan borclarin hepsinin sorumluluklari hep Baskanlara yüklendi Baskanlara küfür edildi,kimse Terime birsey demedi.Milli Takimin basinda hic bir basarisi olmayan Adam,egolari yüzünden hak eden oyunculari cagirmayip hep kendine yakin ve yalakalik yapan oyunculari cagirip oynatan Adam.Galatarayimizin basinda Aysal dönemi o kadar oyuncu aldirdi,birinci sene Sikebahce sikeyle ugrasti o kiadar oyuncu gönderdi Sampiyon olduk,2 ci sene cok Puan kaybettik iyi oynamadik ama rakipler de hep Puan kaybetti sansla Sampiyon olduk.1996-2000 Yillari arasindan haric bence hic bir basarisi yok.Takimimizin basina ne zaman gecse cok Para harcatip cok Transfer yaptirip Sampiyon yapabilirse yapiyor.Taktik bilmeyen sadece gazla Takim yöneten biri

Real madridi nasıl yendin bir tarihine bak ... o madrid mourinholu madrid bugün hayalinde maç yapabiliyor musun bu takımlarla dön ve tarihine bak en son ne zaman devlere kafa tutmuş bu takım kim varmış başında... bu bütçelerle zaten o takımlarla mücadele etmen mümkün değil gerçekçilik değil ama bir hayal istiyorsan onu sana sağlayacak adamdır Fatih Terim takımın potansiyelini bir iki maçlığına yüzde 300 e çıkaracak adamdır ...
HAGİ gelirken benim maaşımdan alıp ona verin diyen adamdır...
ben 31 yaşındayım renktaşım yeri geldi terimi de en çok ben eleştirdim fakat...
Bu adam tarihimizde bir efsanedir , galatasaray ruhu dediğimiz şeyin babasıdır...
önde basan presli futbol istiyorsun ya , akın akın rakibe çökmek istiyorsun ya ...

Türk futbol tarihinde bu oyun anlayışını ilk uygulayan insandır yabancılara karşı ...
6 0 mış 10 0 mış yemişim skorunu galatasaray geri yaslanmaz kardeşim korkmaz farklı yenilir ama ezilmez bak bakalım o sezonun şampiyonu kim ...
kim kimin sahasında son maçta kupa kaldırmış ...
Terim gelmeyecekse Tudor devam etsin fakat şu anda başımızda lucescu olsa farketmez gönderir Terimi alırım...
Biz Galatasaray tarihini okurken o adam yazdı ...
8 sezon 6 şampiyonluk ...
alex ferguson 27 yıl 13 şampiyonluk ...
bana hala fener 60 chelsea 40 de ismini yazamadığım takımda 2 attı 2 hafta önce ...

Dogru Rakiplerden fark yedigimizde(Fener(6:0),Real(6:0)vs...)da Takimin basinda olan Adam.Bir firsat buldugunda Takimimizi satip giden Adam.Galatasarayimizin basindayken Demirören ve Fedarasyona sallayip yüksek Maasla teklif aldiginda herseyi unut bizi satip ve Imza Töreninde gülücükler dagitip Demirörene 40 yilik Dost gibi sarilip Mili Takimin basina gecen Adam.Galatasarayimiza her geldiginde bir sürü Para harcatip Transferler yaptiran(Canaydin dönemi ve Aysal dönemi)ve bu harcattigi Paralarinin cilesini hala cekiyoruz.Onun yüzünden yapilan borclarin hepsinin sorumluluklari hep Baskanlara yüklendi Baskanlara küfür edildi,kimse Terime birsey demedi.Milli Takimin basinda hic bir basarisi olmayan Adam,egolari yüzünden hak eden oyunculari cagirmayip hep kendine yakin ve yalakalik yapan oyunculari cagirip oynatan Adam.Galatarayimizin basinda Aysal dönemi o kadar oyuncu aldirdi,birinci sene Sikebahce sikeyle ugrasti o kiadar oyuncu gönderdi Sampiyon olduk,2 ci sene cok Puan kaybettik iyi oynamadik ama rakipler de hep Puan kaybetti sansla Sampiyon olduk.1996-2000 Yillari arasindan haric bence hic bir basarisi yok.Takimimizin basina ne zaman gecse cok Para harcatip cok Transfer yaptirip Sampiyon yapabilirse yapiyor.Taktik bilmeyen sadece gazla Takim yöneten biri
Arda'dan küfürü yiyip susmasını unutmuşsun.

Şu an içinde bulunduğumuz durumun sebebi 15-16 transfer döneminde takımın başında Dursun ve Hamza olmasıdır. FT olayı daha eski mesele.

Dogru Rakiplerden fark yedigimizde(Fener(6:0),Real(6:0)vs...)da Takimin basinda olan Adam.Milli Takimin basinda hic bir basarisi olmayan

2 ci sene cok Puan kaybettik iyi oynamadik ama rakipler de hep Puan kaybetti sansla Sampiyon olduk.

Taktik bilmeyen sadece gazla Takim yöneten biri

Ayrıca milli takımda bir sistem oturtmanın her zaman zor olduğunu düşünmüşümdür.Yılda çok az karşılaştığın ve çalıştığın farklı liglerden oyuncularla nasıl kısa sürede belli bir sistem oturtabilirsin ki milli takımda? Milli takımın başarısının doğrudan oyuncularımızın oynadığı klüp ve o klüpteki bireysel performanslarıyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.

Kimsenin kimseyi sattığı yok
Yanlış bi algı içindesin.
Alper renktaşım o dönemde olanları tek tek yazdırma, tüpçünün o dönemki GS düşmanlığı, Terim'in ona canlı yayında söyledikleri, çok değil birkaç ay sonra tüpçüyle kader birliği yaptık deyip ekranlarda kol kola gözümüze sokar gibi kahkaha atmaları ve daha niceleri ortadayken bu satma değil nedir, sence normal miydi? Hadi bunları geçtim adam bu sağlıksız ve dağınık kafa yapısıyla yararlı olamaz bu benim düşüncem.

Dikkatinizi çektiyse kuslar 'yuvana dön Terim' diyemiyorlar 'defol git diyorlar' onlarda biliyor Terim yuvasina döndügü an korkulu rüyalari ayaklanacak.

önde gom ve bajic
sola bel
sağa feg
ortada fern ve bad
arkada zuniga maicon stoper mariano
kalede nando

Bambambam

geçmişin kinini tuttarak fatih terim gibi kendini kanıtlamış t.d. gelmesin diyemeyiz.
barcelona degiliz biz 10 yıl 20 yıl planlaması yapalım. günün sartlarıyla en makul ve daha önce yapabildiğini göstermiş adamı almalıyız.
bu kriterlerde de
1:fatih terim
2:lucescu

tudor ile devam edilebileceğini düşünen varsa futbol bilgisini sorgulasın bi zahmet.

Yeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt