Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Club Brugge bizi 5'ler basaksehir 4'ler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı benim koyduğum instagram adamın orijinal kanlı canlı hesabı
Östersunds macindaki galatasaray suan her ikisinden de 3 yemisti ilk yariClub Brugge bizi 5'ler basaksehir 4'ler.
Sen de sevinirsin iste. Yeter ya olumsuz,olumsuz amaç Ne?Club Brugge bizi 5'ler basaksehir 4'ler.
Cenk Gönen 2. Yarıda oyuna dahil oldu. İlk yarısı 0-0 biten maç 3-0 sona erdi. Malaga 3-0 mağlup oldu. https://twitter.com/RedReport_/status/890300218713001985/photo/1

Olumlu veya olumsuzluk bir durum yok, herkes bunu soyleyebilir, takımın çapı bu, ben mi getirdim bu hale de bana kızıyosun. Hayret dogrusu.Sen de sevinirsin iste. Yeter ya olumsuz,olumsuz amaç Ne?
Adamin og hesabi @fernando_regesHacı benim koyduğum instagram adamın orijinal kanlı canlı hesabı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Begenmiyorsan takıp etme takimi, tek yaptığın insanların moralini bozmak burda ve kulübü kötülemek.Olumlu veya olumsuzluk bir durum yok, herkes bunu soyleyebilir, takımın çapı bu, ben mi getirdim bu hale de bana kızıyosun. Hayret dogrusu.
Kjaer'den gelen parayı buna kullanmışlar fb için ayrıldı deniliyor
Tugay Sergen ve Emre b gelmis gecmis en iyi türk futbolcular,saf yetenek olarak arda e.moru filan cebinden cikarirlar
Yav instagram koydum diom anlamıon mu twitter değil instagramAdamin og hesabi @fernando_reges
23 marttan beri aktivite olmamis
Lolz kbYav instagram koydum diom anlamıon mu twitter değil instagram)))))
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi