Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut kadromuzla Başakşehir deplasmanına gidersek 4-0'lık rekorumuzu geliştirmemiz kuvvetle muhtemel.

Badou-Fernando orta sahası acayip heyecanlandırıyor beni bu kadar sıkıntıya rağmen.

Belhandaya verilen 10m 2 orta sahaya verilseydi yüksek ihtimal yarın uefa maçımız vardı. Gerekli mi evet ama acil olan o değildi.

Tudor ile sezona başlayacaklar 6-7 hafta sonra kovup yerine birisini getirecekler zaten, o yüzden lig başlamadan şu adamı kovun gitsin.

46e1e9ac47b1033986bf0b2462fe9ba9.jpg

YouTube

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli işi sıktı artik. 1 aydır kulübü ile problem çözüyor. Cenk demişti bu hafta ici biter nerde?

Başakşehir bizden 10 kat daha güzel top oynuyor. Bu seneden de gelecek senelerden de umudum pek yok, zihniyet transferi yapmalıyız önce.

Ne kadar nefret etsekte 20 numara müthiş topçu.. İngiltere'de oynarken transfer etmiş olsaydık şuan çok farklı olurdu. Kuşlarında en büyük kaybı 20 numara. Adam 2 yıldır çatır çatır top oynuyor.

500 de ahmet buluta sıkmışızdır yoksa mümkün değildi bu transfer.

Basaki son 20 dakika izledim basim döndü. Östersund maci gözümüm önünde diger yandan basakin pas oyununu ve hizli kanatlarini izledim. Bazi püf noktalari da var Ama Bu basak Bu sene çok Iyi is çikarir yine

Takımın en büyük sıkıntısı Selçuk ve Tolga'nın yerine alınacak 2 kaliteli oyuncu iken bi ton parayı Belhanda'ya yatıran yönetim ve teknik direktörün olduğu bir takımdan ne başarısı bekliyorsunuz.

Böyle amatörce yönetim olamaz.

Ayrica biz forumca Adebayora burun kiviriyorduk. Insallah Gomis o Adebayoru Niye almadik dedirtmez

Başakşehir'i izledikten sonra umudum iyice azaldı. Ligin başlamasına kısa süre kaldı ve bizim direk 11'e 6 takviye yapmamız lazım. Bu transferler ne zaman yapılacak, ne ara adapte olup takıma uyum sağlayacaklar hiçbir fikrim yok. Yapılacaklarının da bir garantisi yok. Bu sene de bizden bir bok olmayacak gibi bir görünüm var. Asıl favori gösterilmeyen Başak bile kadro olarak bizden 3 gömlek üstün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt