Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener ben arfa olayı olumsuz sonuclanmış.gidin alın lan sol kanada

ndiaye transferi olmaz,osm yöneticisi zehir zemberek soylemlerde bulunmus

Direk 11'e yapılması gereken 5-6 transfer varken yedek kulübesini düşünmek en son iş bence.

U17 kalecisinin turnuvada yedigi gol neydi la oyle yeni eraylar yetisiyo :)

Transfer Uzayinca boku cikiyo .

Biz westham la anlaşalı kaç gün oldu abi ? 20 gün rahat olmuştur. Olmasa westham dan ztn bi açıklama gelirdi adamlarla anlaştıgımız bariz belli. Ya peki bu feghouli denen topcu ile 20 gündür neden anlaşamıyoruz demekki adam aşırı bi para istiyor. Hangi paragözler bu zamana kadar başarılı olmuş ? Adamın derdi gs değil adamın derdi para bu yüzden bu adamdan midem bulanıyor çünkü cılkı çıktı.

Bişey sorcam Fatih hoca gelince ne olcak ? Selçuk xavi tolga iniesta carole bale yasin ronaldo mu olacak ne olcak ya fatih hoca bile bunların bedenden çıkmış ruhlarını bile geri getiremez bunlar o kadar ruhsuz ki bedenlerini kaybetmişler
Bir takim kötü oynayabilir ama mücadele etmemezlik yapamaz. Tudor boyle adamlara birsey demiyor/diyemiyor.. Terim oyle mi?? Adamin göZünden kan alır. .
Futbolcular tudoru istedikleri zaman gonderebileceklerinin bilincinde o yuzden herkes salmış durumdalar. 2 adim öteye kosmaya tenezzul etmiyorlar. Herkes birbirine birakiyor.m
Çünkü birsey diyen yok. ama Terimi gondermek biraz sıkar. Bunun bilincinde olan futbolcuda seve seve mücadele etmezlerse nasil mucadele edeceklerini anladin. ;)

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 tane Türkiye Kupası maçı oynayacak diye kaleciye 1 milyon euro verilmez. Ne güzel kurtulmuşsun Cenk'ten daha niye aynı kontratın altına giriyorsun.

Ben Arfa'yı en son Newcastle'da izledim. Yetenekli oyuncuydu ama öyle aman aman super class bir oyuncu da değildi. Yıllık 6 milyon verilmez bence.

ben bi bakayım altyapıda var mı birileri

Bir takim kötü oynayabilir ama mücadele etmemezlik yapamaz. Tudor boyle adamlara birsey demiyor/diyemiyor.. Terim oyle mi?? Adamin göZünden kan alır. .
Futbolcular tudoru istedikleri zaman gonderebileceklerinin bilincinde o yuzden herkes salmış durumdalar. 2 adim öteye kosmaya tenezzul etmiyorlar. Herkes birbirine birakiyor.m
Çünkü birsey diyen yok. ama Terimi gondermek biraz sıkar. Bunun bilincinde olan futbolcuda seve seve mücadele etmezlerse nasil mucadele edeceklerini anladin. ;)

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öylede renktaş selcugun fln gaz yaşı geçti artık doymuşluk var ve terimin de ben bu son yaşadığı olaydan sonra eski fatih terim olacağını düşünmüyorum.

Malaga'yla ilk maçına çıkan Cenk Gönen, oyunda kaldığı 45 dakika içinde 3 gol yedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt